Få Gorm's leveret til dørenBemærk! Der er ikke mulighed for levering i Kolding, men du kan bestille til afhentning i restauranten via JustEat.- Pizza til din dør -

Ved Gorm’s ønsker vi at alle skal have mulighed for at nyde vores gourmetpizze, uden at forlade deres hjem. Derfor har vi allieret os med Danmarks største Take Away leverandør JustEat, der er kendt for hurtig og effektiv levering.

Hver restaurant tilbyder én lokal pizza, som du også kan få ved bestilling på JustEat, dog med undtagelse af Odense og Nyhavn, da der er æg på deres lokal pizze, hvilket ikke egner sig til levering.

Bemærk, at menukortet her på siden er det generelle take away kort, men læs om de lokale pizze her.

- Det siger Gorm -
”Som familiefar kender jeg alt til at lokummet kan brænde lidt på en søndag aften, og det kan være svært at finde tid og overskud til at lave et hjemmelavet aftenmåltid. På grund af travlheden kan man nemt ende med at bestille noget take away, hvor kvaliteten af maden kan variere.

Med vores nye take away løsning, giver vi folk mulighed for at få et kvalitets måltid, selv i en hektisk hverdag. Et andet vigtigt parameter for os, har været tidsperspektivet da vores pizze for det første smager bedst når de stadigvæk er varme, for det andet vil vi ikke risikere at folk kommer til at vente i flere timer på deres bestilling.

Vi glæder os til at modtage jeres bestilling, og til at sprede pizzalove med vores take away løsning.”Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.