Få Gorm's leveret til dørenBEMÆRK, at du ikke længere kan bestille via Gorm's pizza app, da vi har startet samarbjede med JustEat, som der fremadrettet skal bestilles igennem. Du kan dog ikke bestille gennem JustEat i Kolding, hvor Take Away indtil videre kun kan fås ved afhentning i restauranten. Vi anbefaler at ringe til restauranten i Kolding for at bestille. P.g.a travlhed her i opstartsfasen, kan man risikere forlænget ventetid ved opringning til Gorm's Kolding.- Pizza til din dør -

Ved Gorm’s ønsker vi at alle skal have mulighed for at nyde vores gourmetpizze, uden at forlade deres hjem. Derfor har vi allieret os med Danmarks største Take Away leverandør JustEat, der er kendt for hurtig og effektiv levering.

Bemærk venligst at, det endnu ikke er muligt at bestille via JustEat ved Gorm's Aarhus, men du kan bestille pizza til afhentning på 6040 1209.
Vi forventer at åbne for levering i Aarhus i løbet af april.

- Det siger Gorm -
”Som familiefar kender jeg alt til at lokummet kan brænde lidt på en søndag aften, og det kan være svært at finde tid og overskud til at lave et hjemmelavet aftenmåltid. På grund af travlheden kan man nemt ende med at bestille noget take away, hvor kvaliteten af maden kan variere.

Med vores nye take away løsning, giver vi folk mulighed for at få et kvalitets måltid, selv i en hektisk hverdag. Et andet vigtigt parameter for os, har været tidsperspektivet da vores pizze for det første smager bedst når de stadigvæk er varme, for det andet vil vi ikke risikere at folk kommer til at vente i flere timer på deres bestilling.

Vi glæder os til at modtage jeres bestilling, og til at sprede pizzalove med vores take away løsning.”Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.