Lokale pizze

Som noget nyt kan du få én lokal pizza hos din favorit Gorm's. 

Hver enkel restaurant har nemlig fået deres egen pizza, som kun kan fås hos den pågældende Gorm's. 
 
- Se listen over de lokale pizze her - 


Amagebrogade - Ciao Bello
Tomat, mozzarella, persille, portobello svampe, mascarpone og pancetta.

Vi siger ikke, at det er stegt flæsk med persillesovs på en pizza, men vi siger heller ikke, at det ikke er.


CPH Terminal 2 - CPH dreaming

Mozzarella, ricotta, cherry tomat, olivenolie, røget laks, blomkål crudité, rucola salat og dild/citron olie.

En af de første pizze Gorm bagte på Bornholm, hvor den blev døbt Østersøens perle



Field's - Arendse Special
Tomat, mozzarella, prosciutto cotto, mascarpone og friske bøftomater.

Arendse special er en pizza, der lavet efter devicen om at less is more. En simpel men delikat pizza, spækfyldt af gode råvarer. Det er pizzalove, i sin reneste form!


Fisketorvet - Party i provinsen
Tomat, mozzarella, hakket oksekød rørt med chili, grønkål, creme fraiche og citron.

Noget, man nok aldrig ville møde i Italien, er hangen til at putte oksefars på sin pizza, men det fungerer bare vildt godt på denne pizza. Party i provinsen er bare en velsmagende pizza med masser af gods i.


 Kolding - Koldinghus special
Lavet i samarbejde med Koldinghus, med udgangspunkt i kongens madplaner fra slottets storhedstid i renæssancen.

Fuldkornsbund, tomat, mozzarella, rygeost, røget krondyr, peberrodscreme, purløg og rysteribs.

En pizza der først og fremmest smager forrygende, men samtidig tager dig med på én rejse tilbage til de royale gildesale i Koldinghus.


Magstræde - Casper Braid Special
En Gorm’s klassiker, der kun fås i Magstræde!

Tomat, mozzarella, flødestuvet spinat, spicy “Ventricina” salami og gorgonzola.

Den første pizza Gorm udviklede sammen med min kammerat, Casper Braid. En pizza, der har været på kortet siden åbningen her i Magstræde i 2008, så den har en helt speciel plads i vores Gorm's hjerte. Den er desuden den perfekte kur, hvis man har lidt ondt i håret fra dagen før.


Nyhavn - Asahi Bianco
Fra vores pizzamester i vores japanske restaurant!

Mascarpone, mozzarella, parmesan, æg, parmaskinke, rucola og trøffel olie.

Udviklet af en gal, men samtidig genial japansk pizzamester ved navn Ishii Shintaro, som vi stødte på, da vi åbnede den første Gorm’s i Japan. En skøn pizza, der udfrodrer de konventionelle pizze smage.

 

Odense - Fynsk Forår
Vores favoritter fra den fynske baghave!

Mozzarella, rygeost creme, frisk tomat, Svendborg skinke, æg og purløg.

En hyldest til den klassiske fynske æggekage! Den skønne æggekage bliver naturligvis toppet med en af de bedsteskinker fra eventyrøen, velbekomme.


Tivoli - Nordic Lamb
En hyldest til den nordiske sommer!

Lammesalami, mozzarella, knoldselleri som puré og crudité, cherrytomat, æble, rosmarin og rucola.

Elegangt hvid pizza prydet med en Gorm’s udviklet lammesalami fra Sydfyn. De mange facetter i pizzaen, leder tankerne hen på en skøn dansk sommeraften, hvor solen danser på himlen og hygge og samvær er i højsædet.



Torvehallerne - Nordic Pastrami 
Tomat, mozzarella, rygeost creme, kalvetunge, cherry tomat, syltede rødløg, agurkekugler, karse og rugbrødscroutoner.

En sand gastronomisk oplevelse, der er lavet i samarbejde med bornholmer drengene fra Michelin restauranten Kadeau. Denne utraditionelle pizza er i sandhed pizzaen, du ikke vidste at du elskede.


Viborg - Viborg special
Lavet i samarbejde med Sten fra Gårsdal Bison opdræt, der ligger et stenkast fra Viborg.

Fuldkornsbund, tomat, mozzarella, svampecreme, okse bresaola, rucola og gremolata.

De korte fibre og det lave fedtindhold i bisonkødet giver en helt speciel smag, der bare fungerer vildt godt.


Aarhus - Smilets By
Hvis du sætter pris på en syndig, men lækker pizza!

Mozzarella, lufttørret skinke lavet af fritgående sortbroget grise fra Troldgaarden ved Odder, jordskokker vendt i gremolata og rundet af med brunet smør og hasselnød.

Såfremt vores italienske venner hører, at vi har puttet brunet smør på en pizza, bliver vi jagtet med en høtyv næste gang vi viser os i Italien, men den smager sindssygt.


- Over Atlanten pizza i alle Gorm's restauranter -

Knapt så maritimt, som navnet antyder.

Mozzarella, salsiccia fra Troldgaarden, syltede grønne tomater, cherry tomater, bøffelmozzarella, mixsalat, gremolata og én citronskive.


Pizzaen blev udviklet under TV-programmet Over Atlanten, hvor Gorm krydsede Atlanten som skibskok i en sejlbåd sammen med 5 dejlige mennesker. En fantastisk oplevelse og en fantastisk pizza!

 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.