Krølle på halen


En syndig, men utrolig lækker pizza, der går mod helsebølgen ligeså vel som de traditionelle italienske pizzatraditioner, sådan kan vores nyeste signatur pizza ”Krølle på Halen” bedst beskrives.


”På pizzaen finder du traditionelle danske- råvarer og tilberedningsmetoder, der ligger et godt stykke fra de klassiske italienske pizzadyder. Såfremt mine italienske venner får nys om, at vi har puttet brunet smør på en pizza, er jeg bange for at blive jagtet med en høtyv næste gang jeg viser mig i Støvlelandet, men den smager bare sindssygt godt” siger Gorm med et glimt i øjet.

En pizza til dig, der har droppet januars slankekur


Folk strømmer til fitnesscentrene og alle madprogrammer er fyldt med sunde opskrifter i januar, men vi har valgt at gå en anden vej i år.

”Mange ser januar måned, som en mulighed for at få en frisk start og kickstarte en sundere livsstil. Jeg kan kun påskønne, at folk giver det en ekstra skalle i starten af det nye år, dog syntes jeg også der skal være plads til at tilbyde folk et lidt mere ”syndigt” alternativ, uden at de skal få dårlig samvittighed over det, og konstant tænke på hvordan det påvirker badevægten” siger Gorm.

En helt speciel skinke fra Troldgaarden


Udover det karakteristiske brunede smør på toppen, er pizzaen bl.a. prydet med en helt fantastisk skinke fra Troldgaarden i Østjylland.

”Nu havde jeg selv fornøjelsen af at besøge Philip og Birgitte nede på Troldgaarden, og det var helt fantastisk at se de glade sortbrogede grise løbe rundt i de store udendørsarealer. Deres opmærksomhed på grisenes ve og vel samt respekt for de intelligente dyr, kombineret med deres ekspertise indenfor skinkemageri, resulterer i en fuldstændig fantastisk skinke, som vi simpelthen blev nødt til at lege med på en pizza” siger Gorm Wisweh.

Udover lufttørret skinke og brunet smør finder du mozzarella og jordskokker vendt i gremolata.

Ønsker du at give pizzaen et ekstra Nordisk touch, anbefales det at man vælger pizzaen på fuldkornsdej.

Pizzaen kan i være et gensyn for Aarhusianske pizzaelskere, da den tidligere er blevet serveret i Aarhus under navnet “Smilets By”.

Se en video fra Gorms besøg hos de glade grise på Troldgaarden herunder.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.