Gorm's i Viborg

Vores restaurant er smukt placeret ved Sct. Mathias Port for enden ad Sct. Mathias Gade i hjertet af den charmerende domkirkeby.


Restauranten er den 12. danske restaurant i vores familie, og samtidig den første i det midtjyske.

Restauranten er indrettet på bedste Gorm’s manér, hvor hyggen og samværet omkring måltidet er i højsædet. Restauranten kan huse op til 85 spisende gæster, fordelt på stueetagen og 1. sal. Restauranten er oplagt til mindre selskaber, hvor vi anbefaler Gorm’s klassikeren ”Italienertæv”, der nydes som en ægte italiensk family style middag, med de bedste snacks, antipasti og gourmetpizze, og vi stopper ikke før I siger stop.

I sommerperioden kan man nyde solen med en gourmetpizze og en cocktail i hånden, ved vores udeserverings område ved Sct. Mathias Port.

- Brunch hos Gorm's -

Lørdage og søndage fra 10.00 til 14.00 står i brunchens tegn, hvor vi giver de klassiske brunchtraditioner et twist ala Gorm’s. Brunchen er bygget op omkring lækre italienske produkter, der har fået et præg af moderne skandinavisk madlavning.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.