Gorm's i TorvehallerneGorm's i Torvehallerne er gourmet på 10 min. Vi laver pizze med sæsonens bedste råvarer og byens sprødeste bunde. Her betjener vi alle, der er på udkig efter en godbid til frokost eller aften eller har brug for nem og lækker take-away. I 2012 blev Gorm's i Torvehallerne kåret som Byens Bedste Takeaway af AOK's brugere.

Den autentiske markedsstemning der er i de overdækkede haller ved Nørreport, gør Torvehallerne til et must see for turister, der ønsker at udforske den københavnske madscene.

På trods af at stå højt på mange turisters liste, er Torvehallerne først og fremmest et yndet samlingssted for lokale Københavnere, hvor kvalitet og kærlighed til mad er i højsædet. Det er den passion for mad, vores pizzaiolos ved Gorm’s i Torvehallerne ligger for dagen, hvilket kommer til udtryk i kvaliteten af de mange pizze, der bliver langet over disken hver dag.


- Vidste du at -

Gorm's har været en fast del af Torvehallerne lige siden åbningen
af hele Københavns spisekammer i 2011.

Beliggende centralt i København ved Nørreport station, er Gorm's i Torvehallerne det oplagte sted at besøge, for at opleve autentisk markedsstemning midt i byens hjerte.

Torvehallerne bliver besøgt af mere end 115.000 Københavnere om ugen.

- Det siger Gorm -

"Torvehallerne er bare et helt specielt sted at drive en butik/forretning/restaurant. Niveauet af gastronomisk nørderi er vel ikke højere noget andet sted i byen. Det inspirerer, presser, stiller krav og udvikler en enormt med så mange dygtige og vidende kollegaer i de andre stader. Og så var det den første af vores forretninger som fik navnet Gorm’s, som siden hen blev spredt ud til de eksisterende restauranter.

Gorm’s i torvehallerne gør os virkelig til de bedste vi kan være og så er det vildt skægt at stå på den scene som et marked er og banke den ene smukke pizza ud af klappen efter den anden til de glade torvehalsgæster, mens man kan høre Kaj fra Hav råbe ”Billig, Billig, Billig!!!”Torvehallerne, Hal 1
1362 København K

TLF. 60 40 12 03
torvehallerne@gormspizza.dk

Læs mere om Torvehallerne her.Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.