Gorm's Tivoli - midlertidigt lukket

Kære gæster

Vi elsker at have jer på besøg her på Gorm’s.

Vi har dog et ansvar over for både ansatte og gæster, og den alvorlige situation ifm. corona-virus gør, at vi naturligvis følger de anbefalinger, som myndighederne er kommet med.

Vi holder derfor lukket – indtil videre frem til og med d. 29. marts.

Vi glæder os meget til at åbne dørene igen og byde jer alle inden for til lækker mad og et godt glas.

Pas godt på hinanden så længe.
Pizzalove fra Gorm’s
Med placering i det Tivoli Food Hall, er Gorm's med til at skabe liv og glade dage, i det dynamiske torvemiljø, der servicerer både parkens gæster, såvel som de mange forbipasserende på Bernstoffsgade. 

Tivoli er en af de smukkeste lokationer i København, og et sted hvor leg og kreativitet er i højsædet. På mange måder matcher Tivolis identitet med Gorm's DNA, da vi hele tiden eksperimenterer og leger med vores pizze. 

Tivoli har en helt speciel plads i hjertet hos mange danskere, og vi er stolte over at være en del af parken, der siden 1843 har underholdt Københavnerne og de mange valfartende turister. 


Ved fredags rock arrangementer er restauranten åben indtil kl. 02.00, deruvoder er der specielle åbningstider i forbindelse med helligdage, hvor vi følger Tivoli Food Halls generelle åbningstider, hvilket du kan se her.


OBS!
Der kan ikke bookes bord ved Gorm's Tivoli Food Hall, da vi ikke har bordservering i denne restaurant.

Tivoli
Bernstorffsgade 3
1755 København K


TLF. 60 40 12 06
tivoli@gormspizza.dk

 
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.