Gorm's i Odense

Placeret i hjertet af Odense, i Brandt's klædefabriks historiske lokaler, er Gorm's i Odense det oplagte sted at nyde en middag før en koncert, som afbræk fra shoppingturen eller som frokost i solens stråler.

Med plads til 70 spisende gæster indendøre og mere end 50 udendøre, er Gorm's det helt rigtige sted at nyde et måltid, både når sommerens solstråler rammer det hyggelige latinerkvarter, såvel som når vinterens sne falder over amfipladsen.

Brandts Klædefabrik er et yderst eksklusivt shopping kvarter i Odense, der emmer af atmosfære og autenticitet. Året og stort set også døgnet rundt tager Brandts Passage dig væk fra hverdagens stress og skemalagte liv. Her fristes du til at nyde livet – omgivet af hygge og stemning fra de mange cafeer, hvor man både kan opleve udendørskoncerter, få sig en madoplevelse, gå en tur i byen, danse, se på kunst, den gamle bygningsmasse eller bare nyde menneskemylderet.


- Brunch hos Gorm's -
Lørdage og søndage fra 10.00 til 14.00 står i brunchens tegn, hvor vi giver de klassiske brunchtraditioner et twist ala Gorm’s. Brunchen er bygget op omkring lækre italienske produkter, der har fået et præg af moderne skandinavisk madlavning.
Bemærk venligst at der ikke kan reserveres borde udenfor, men ønsker herom modtages selvfølgelig via kommentarfeltet.

Selskaber over 6 personer?
Skriv til vores restaurantchef Simon
simon@gormspizza.dk


- Vidste du at -

Brandts Klædefabrik tog sin begyndelse i midten af 1700-tallet med et mindre farveri.

Efter 108 års produktion lukkede Brandts Klædefabrik 31. december 1977.

I 1982 åbnede den første del af det kulturmekka, som Brandts er kendt som i dag.


Amfipladsen 3
5000 Odense C

TLF: 6040 1207
odense@gormspizza.dkWebsitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.