Gorm's i Magstræde - midlertidigt lukket

Kære gæster

Vi elsker at have jer på besøg her på Gorm’s.

Vi har dog et ansvar over for både ansatte og gæster, og den alvorlige situation ifm. corona-virus gør, at vi naturligvis følger de anbefalinger, som myndighederne er kommet med.

Vi holder derfor lukket – indtil videre frem til og med d. 29. marts.

Vi glæder os meget til at åbne dørene igen og byde jer alle inden for til lækker mad og et godt glas.

Pas godt på hinanden så længe.
Pizzalove fra Gorm’s


I et gammelt, skævt bindingsværkshus i Magstræde i det indre København spreder vi madglæde og hygge på to etager. Restauranten er kendt som et hyggeligt og rart spisested i rustikke og uformelle omgivelser. Vi lægger gerne lokaler til en fest eller en sammenkomst for mindre selskaber.

Magstræde er med de skæve huse, og den brostensbelagte vej, en af de mest fotograferede veje i København, og et yndet sted for turister, der er på udkig efter et autentisk københavner billede. Gorm’s i Magstræde er et oplagt spisested at besøge, hvis du er på udkig efter en romantisk restaurant, hvor du og din bedre halvdel kan nyde et lækkert måltid.

- Vidste du at -
Magstræde 16 var den første Gorm's restaurant til at se dagens lys

Magstræde er en af de ældste gader i København og dateres helt tilbage til 1520'erne

Igennem årenes løb har Magstræde huseret mange erhverv, det mest pikante var velsagtens i 1800 tallet, hvor gaden i udpræget grad var kendt for prostitution.

- Brunch hos Gorm's -
Lørdage og søndage fra 10.00 til 14.00 står i brunchens tegn, hvor vi giver de klassiske brunchtraditioner et twist ala Gorm’s. Brunchen er bygget op omkring lækre italienske produkter, der har fået et præg af moderne skandinavisk madlavning.

Selskaber over 6 personer?
Skriv til vores restaurantchef Kamille på
kamille@gormspizza.dk
(Skriv venligst, hvilken restaurant I vil spise på)


- Det siger Gorm -

"Gorm’s i det skæve gamle hus i Magstræde har en helt speciel plads i mit hjerte. Siden 1700-tallet har bygningen huset mange forskellige erhverv, skæbner og drømme og ikke mindst min om at lave en restaurant, som værdsætter pizzaen som et måltid og ikke bare noget, man lige basker sammen.

At servere vores mad i et hus, i et rum, som oser af historiens vingesus og bare er gennem-herre-hyggeligt var lige netop det, vi drømte om, da vi skulle åbne vores første sted. Og jeg tror bestemt, at restaurantens stemning bevirker, at vores gæster får et frirum til at slappe af og dermed også er klar på at prøve noget nyt og anderledes ud i pizzaens verden. Magstræde vil altid være min førstefødte og min nærmeste allierede i kampen for at sprede budskabet om fantastiske pizzaer.

I Magstræde vil jeg anbefale gæster at prøve kræfter med vores menu "Gorm's Tæv", hvor I får serveret snacks, antipasti og gourmetpizze som en ægte "family style"-middag. På den måde får I prøvet en masse forskellige smagsoplevelser.

Magstræde 16

1204 København K

TLF. 60 40 12 01
magstraede@gormspizza.dkWebsitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.