Gorm's i Kolding

Restauranten er beliggende i historiske omgivelser i hjertet af smukke Kolding, hvor du kan nyde en pizza og et glas vin, mens aftensolen går ned over Akseltorv.

Med plads til 70 gæster inde i den totalt renoverede restaurant, er der rig mulighed for at afholde selskaber i de hyggelige rammer, eller blot tage en venindetur med cocktails og pizzalove. Vi har desuden 40 udesiddepladser som ikke kan reserveres men altid er frie til dem, der kommer forbi for at nyde det gode danske sommervejr sammen med os.

- Brunch hos Gorm's -
Lørdage og søndage fra 10.00 til 14.00 står i brunchens tegn, hvor vi giver de klassiske brunchtraditioner et twist ala Gorm’s. Brunchen er bygget op omkring lækre italienske produkter, der har fået et præg af moderne skandinavisk madlavning. Herlighederne bliver naturligvis flankeret af vores gourmetpizze, der bliver serveret ved bordet indtil I segner.

Prisen er 195 kr. inkl. lemonade, kaffe og the / Halv pris for børn under 12 år.

Er du ikke i humør til den store pizzabrunch, kan du også prøve vores Go' Morgen Tallerkner, der kan fås fra 50 kr.


Ved selskaber over 6 personer bedes I kontakte vores restaurantchef Simon på
6000 Kolding
6040 1211
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.