Gorm's Fisketorvet - midlertidigt lukket

Kære gæster

Vi elsker at have jer på besøg her på Gorm’s.

Vi har dog et ansvar over for både ansatte og gæster, og den alvorlige situation ifm. corona-virus gør, at vi naturligvis følger de anbefalinger, som myndighederne er kommet med.

Vi holder derfor lukket – indtil videre frem til og med d. 29. marts.

Vi glæder os meget til at åbne dørene igen og byde jer alle inden for til lækker mad og et godt glas.

Pas godt på hinanden så længe.
Pizzalove fra Gorm’s
Gorm's på Fisketorvet er til centergæsten, der sætter pris på mad af høj kvalitet. Placeret lige ved indgangen fra Kalvebod Brygge, byder Gorm's på en uformel og rustik spiseoplevelse såvel som hurtigt gourmetpizza som take away.


I vores hyggelige restaurant serverer vi Gorm's klassiske gourmetpizze, men husk at prøv vores hurtige frokostalternativ "klappere", der er perfekte til dig, der er på farten.

Ved Gorm’s på Fisketorvet kan du få et afbræk fra din travle shoppingtur i et af Københavns største indkøbscentre. Den afslappede stemning i restauranten, fungerer som en skærende kontrast til det travle og til tider hektiske liv, der huserer på Fisketorvet.


- Vidste du at -

Fisketorvet er opkaldt efter Københavns gamle handelsplads for fisk

Gorm's på Fisketorvet åbnede i december 2015 med gratis pizza til alle

Fisketorvet åbnede i oktober 2000, og har siden været et af de mest populære indkøbscentre i Danmark

- Det siger Gorm -
Hver gang jeg kommer ind i vores lille biks i ”fisken” bliver jeg slået af hvor meget man ikke er i centret og stadig er det. Man er gemt væk og hensat til en lille pizzaplet i Italien og lige udenfor døren har man centres puls, muligheder og biografunderholdning.

Jeg elsker når man kan det hele heletiden det er også én af grundende til at jeg elsker København. Desuden er det den af vores restauranter som ligger tættest på hjemme så jeg behøver vel ikke sige hvor mange pizzaer jeg selv henter her når jeg ikke liiiiiige gider selv.

Fisketorvet
Kalvebod Brygge 59
1651 København V


TLF. 60 40 12 05
fisketorvet@gormspizza.dk

www.fisketorvet.dk

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.