gorm's fields

 

Ændrede åbningstider i julen. 
Lukket 24, 25 og 26 december.
31/12 11.00 - 14.00
01/01 14.00 - 21.30


Vi byder velkommen i vores moderne restaurant i Field's, der kan huse såvel store selskaber som to biografgæster, der skal have pizza inden filmen. 

Med beliggenhed lige overfor Field's er restauranten, det optimale sted at spise, når du er på shopping i det store indkøbscenter, eller skal en tur i biografen ovenpå. 

På udvalgte Royal Arena aftener varmer vi op med god stemning, musik, lækker mad, cocktails og fadøl. I kan reservere bord fra 17-18.30 eller fra 18.30 -20.00 På disse aftener har vi sammensat en lækker og spændende menu til 225 kr.


Første servering består af et udvalg af vores altid populære pølse og ost fra egen import samt en lækker cæsarsalat. Anden servering udgøres af 2 kvarte stykker nøje udvalgt gourmet pizza per person. Her serveres vores Denny Special og Ciao Bello, som er en unik kombination af det italienske og det nordiske køkken, spørg selv din tjener. Tredje servering er en kvart pizza per person, vores eget bud på klassikeren Hawaii samt en anretning af carpaccio, tyndt skåret okse anrettet med lækker tilbehør.


Ved selskaber over 6 personer bedes I kontakte vores restaurantchef Oliver på oliver@gormspizza.dk


Vi gør opmærksom på, at vores restaurant er delt op i flere niveauer, så jeres pladser vil kunne blive ved helt almindelige borde, omkring langborde, vinduespladser ved siden af hinanden eller pladser ved siden af hinanden i vores auditorium. Vi modtager gerne ønsker fra jer i forhold til placering i restauranten, men vi kan ikke altid garantere at ønsket bliver opfyldt.


- Vidste du at -
Gorm's i Field's er med en kapacitet på mere end 200 den største Gorm's restaurant

Restauranten ligger blot 400 meter fra Københavns nye multiarena

Der er mere end 2.500 ansatte i Field's


- Det siger Gorm -

Jeg kan huske hvordan det var at stå i et helt gråt og koldt lokale med absolut intet i andet end det hårde betongulv under vores støvler og vores ånde i luften. Tankerne, angsten, drømmene, ideerne og håbene væltede rundt mellem hinanden i hovedet og imellem os. Hvad havde vi rodet os ud i…

Vi stod foran det største projekt i Gorm’s nogensinde. At komme derind i dag som opvarmning før en koncert, før eller efter biografen eller bare som oase fra centret og shopping er den fedeste fornemmelse. Det der var et koldt enormt rum er nu varmt, sjovt og hyggeligt. Og så er det et sted som både kan det intime og enkle, og som kan holde festen der løfter taget.Ørestads Boulevard 102b
2300 København S
(Find os udenfor hovedindgangen til Field's - Overfor Ørestad Metro)

TLF. 60 40 12 04
fields@gormspizza.dk

www.fields.dk


Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.