Gorm's i Aarhus


* BUBBLE TUESDAY *
Kom indenfor til Bubble Tuesday. hvor vi serverer
sæsonens bobler for blot 25 kr. pr. glas.


Tilbuddet gælder hele aftenen, så kom forbi og få et glas bobler og en pizza.

Med placering på den livlige Jægergårdsgade på Frederiksbjerg, er vores restaurant placeret i epicentret for den blomstrende aarhusianske madscene. Igennem de seneste 10 år har gastronomien i Aarhus udviklet sig fra, at gå lidt under radaren, til at være anerkendt i både ind- og udland, hvilket udmøntede sig i tildelingen af titlen som Europæisk gastronomiregion i 2017.

Restauranten er indrettet på bedste Gorm’s manér, hvor hyggen og samværet omkring måltidet er i højsædet. Restauranten kan huse op til 100 spisende gæster, fordelt på stueetagen og en hyggelig intim kælder. Kælderen er indrettet med hyggelige båse, der er oplagt til mindre selskaber, hvor vi anbefaler Gorm’s klassikeren ”Italienertæv”, der nydes som en ægte italiensk family style middag, med de bedste snacks, antipasti og gourmetpizze, og vi stopper ikke før I siger stop.

I sommerperioden kan man nyde solen og det pulserende liv på Jægergårdsgade med en gourmetpizze og en cocktail i hånden, ved vores udeserverings område.

- Brunch hos Gorm's -

Lørdage og søndage fra 9.30 til 15.00 står i brunchens tegn, hvor vi giver de klassiske brunchtraditioner et twist ala Gorm’s. Brunchen er bygget op omkring lækre italienske produkter, der har fået et præg af moderne skandinavisk madlavning. Herlighederne bliver naturligvis flankeret af vores gourmetpizze, der bliver serveret ved bordet indtil I segner.

Prisen er 195 kr. inkl. lemonade, kaffe og the / Halv pris for børn under 12 år.

Pga. 10-års jubilæumsfest med uddeling af 100 gratis pizze d. 4. november kl. 10.00 er der lukket for brunch, og der vil køre almindelig a la carte fra kl. 11.30.

Selskaber over 8 personer?
Skriv til vores restaurantchef Signe
signe@gormspizza.dk

Jægergårdsgade 6
8000 Aarhus C

TLF: 6040 1209
aarhus@gormspizza.dk- Vidste du at -

Jægergårdsgade i starten af 1800 tallet var en markvej i udkanten af byen.

Gaden ændrede sig til arbejderkvarter i 1850’erne,

da bl.a. M.P. Bruuns Klædefabrik åbnede.

1960’ernes velfærdstigninger ændrede gaden fra arbejderkvarter

til middelklassekvarter.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.