Gorm's i Aarhus - midlertidigt lukket

Kære gæster

Vi elsker at have jer på besøg her på Gorm’s.

Vi har dog et ansvar over for både ansatte og gæster, og den alvorlige situation ifm. corona-virus gør, at vi naturligvis følger de anbefalinger, som myndighederne er kommet med.

Vi holder derfor lukket – indtil videre frem til og med d. 29. marts.

Vi glæder os meget til at åbne dørene igen og byde jer alle inden for til lækker mad og et godt glas.

Pas godt på hinanden så længe.
Pizzalove fra Gorm’s


Med placering på den livlige Jægergårdsgade på Frederiksbjerg, er vores restaurant placeret i epicentret for den blomstrende aarhusianske madscene. Igennem de seneste 10 år har gastronomien i Aarhus udviklet sig fra, at gå lidt under radaren, til at være anerkendt i både ind- og udland, hvilket udmøntede sig i tildelingen af titlen som Europæisk gastronomiregion i 2017.

Restauranten er indrettet på bedste Gorm’s manér, hvor hyggen og samværet omkring måltidet er i højsædet. Restauranten kan huse op til 100 spisende gæster, fordelt på stueetagen og en hyggelig intim kælder. Kælderen er indrettet med hyggelige båse, der er oplagt til mindre selskaber, hvor vi anbefaler menuen "Gorm's Tæv", der nydes som en ægte italiensk family style middag, med de bedste snacks, antipasti og gourmetpizze.

I sommerperioden kan man nyde solen og det pulserende liv på Jægergårdsgade med en gourmetpizze og en cocktail i hånden, ved vores udeserverings område.

- Brunch hos Gorm's -

Lørdage og søndage fra 10.00 til 14.00 står i brunchens tegn, hvor vi giver de klassiske brunchtraditioner et twist ala Gorm’s. Brunchen er bygget op omkring lækre italienske produkter, der har fået et præg af moderne skandinavisk madlavning.
'

Selskaber over 8 personer?
Skriv til vores restaurantchef Tejs
tejs@gormspizza.dk

Jægergårdsgade 6
8000 Aarhus C

TLF: 6040 1209
aarhus@gormspizza.dk- Vidste du at -

Jægergårdsgade i starten af 1800 tallet var en markvej i udkanten af byen.

Gaden ændrede sig til arbejderkvarter i 1850’erne,

da bl.a. M.P. Bruuns Klædefabrik åbnede.

1960’ernes velfærdstigninger ændrede gaden fra arbejderkvarter

til middelklassekvarter.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.