En unik stemning


- Passion –
Gorm’s restauranter er vokset ud af en kærlighed til den italienske madtradition. Ved Gorm’s deler vi italienernes passion for at dyrke smagen – selv i de enkle retter. Vi er råvarefanatikere, importerer selv direkte fra producenter i Italien og går altid efter at skabe den bedste råvareoplevelse på tallerkenen.

Vi brænder for vores restauranter og for at give vores gæster store smagsoplevelser i en hyggelig og afslappet atmosfære.

- Originalitet –
I Gorm’s restauranter er originalitet en fællesnævner. Vores tilgang til den klassiske pizza er original, og vi elsker at udfordre de traditionelle ”Pizzakonventioner”, så længe smagen er i top. Det kommer særligt til udtryk med vores signaturpizze, som er kreeret af originale personligheder. Og ja, så er Gorm helt sin egen.

- Glæde -
”Det skal være sjovt, afslappende og hyggeligt at være gæst hos Gorm’s. Vi elsker med andre ord, at sprede madglæde og godt humør blandt vores gæster.

- Indretning –
I vores restauranter er der en afslappet stemning, som kombineret med udtrykket fra de italienske rødder og moderne skandinavisk indretning, skaber den helt specielle Gorm’s atmosfære.

Placeret i smukke og historiske omgivelser er Gorm’s restauranter i Magstræde og Nyhavn oplagte steder til en date aften med din udkårne, mindre firmafrokoster eller fejring af specielle begivenheder.

- Det siger Gorm –
”At besøge en Gorm’s restaurant skal være en hyggelig og afslappet oplevelse med den gode smagsoplevelse i centrum. Siden vi åbnede den første restaurant i Magstræde, har vi bestræbet os på at skabe autentisk stemning i alle vores restauranter, som til dels har fokus på Gorm’s identitet, men samtidig afspejler det område hvor restauranten er placeret.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen til et af vores spisesteder, og i særdeleshed til at dele vores madpassion og den specielle Gorm’s ånd med dig.”Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.