Gorm's og de gode råvarer

- Jagten på de gode råvarer -

Vi arbejder som altid med de bedste råvarer. Det ændrer sig aldrig. Vi besøger jævnligt udvalgte producenter i Italien for at håndplukke råvarer fra støvlelandet, som suppleres med gode nordiske specialiteter af den fineste kvalitet.

Derfor kan vi levere en original pizza-oplevelse hver gang – det er det, vi brænder for. Råvarerne og konstant fokus på kvalitet er i vores DNA, som surdej er i vores pizzabund.

Udover vores italienske samarbejdspartnere er vi altid på udkig efter de bedste og skæveste danske råvarer, som er med til at bibeholde vores nordiske udtryk på vores pizze. Vores råvarejagt i det ganske land, har bragt os mange interessante steder hen, lige fra naturskønne græsningsarealer ved Mariager Fjord, over økologisk landbrug i det østjyske til en container på Nørrebro, hvor der dyrkes svampe på kaffegrums.

Vi er altid klar til at eksperimentere med de klassiske pizzadyder, hvorfor vores råvarejagt hele tiden er en igangværende proces, så kender du til nogle gode eller skæve råvarer, der matcher vores DNA, er du mere end velkommen til at kontakte os på info@gormspizza.dk


Se udvalgte videoer med nogle af vores leverandører herunder.

#råvarelove

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.