Introduktion

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges

til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer,

der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du

slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet.

Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og

hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

 

Cookies

Websitet anvender “cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer,

mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger,

udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig

kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning:

http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante

for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke

fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

 

Privatlivspolitik

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan

henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en

række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis

du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser,

registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager

køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og

tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer,

geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang

du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne

behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og

betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login

eller ved køb.

 

Sikkerhed

Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse

med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og

databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil

blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine

oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt,

forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt

behandles i strid med lovgivningen.

 

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de

annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at

registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har

efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi

oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

 

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen,

og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af

karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke

muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

 

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på,

geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i

det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er

tale om, i afsnittet om “Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til

målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af

data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke

anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis

du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande,

der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

 

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et

almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre

indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit

samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger,

der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet.

Henvendelse herom kan ske til: info@gormspizza.dk . Hvis du vil klage over

vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage

kontakt til Datatilsynet.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi

skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os

en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

 

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Gorm’s Administration ApS

Marielundvej 34A

2730 Herlev

Telefon: 60 40 12 00 (alle hverdage 09.00 – 14.00)

E-mail: info@gormspizza.dk