Persondatapolitik

- Dataansvarlig-
 
Gorm’s er dataansvarlig.
Kontaktoplysninger:
Marielundvej 34a, 2730 Herlev
Tlf. 60 40 12 00
E-mail: info@gormspizza.dk
 
Vi håndterer alle personlige oplysninger i overensstemmelse med gældende persondatalovgivning. Gorm’s indgår aftale med gæster og leverandører om levering – køb og salg – af forskellige serviceydelser og produkter.

Når en gæst, bestiller og køber én eller flere af Gorm’s serviceydelser, og som led heri afgiver sine personoplysninger til Gorm’s, giver denne samtidig sit samtykke til, at gæstens/leverandørens personoplysninger kan behandles af Gorm’s. Det samme gør sig gældende for så vidt angår de eventuelle personoplysninger, som leverandører til Gorm’s afgiver til Gorm’s i forbindelse med afgivelse af tilbud eller indgåelse af aftaler med Madklubben.


- Gorm’s indsamling af personoplysninger- 

Personoplysninger indsamles af Gorm’s på følgende vis:

Når en gæst – eller en repræsentant for denne – laver en bordreservation, indhenter tilbud på et selskab, event eller anden ydelse, eller når en leverandør afgiver tilbud eller sælger produkter eller serviceydelser til Gorm’s.

Gennem browser-cookies på vores hjemmesider.

Ved køb af gavekort via Gorm’s hjemmeside.

Fra sociale medier.
Indsamling og behandling af personoplysninger, jf. ovenstående vil altid ske i henhold til gældende persondatalovgivning.


- Den registreredes rettigheder -

Efter reglerne i persondataforordningen har de registrerede (gæster/leverandører) følgende rettigheder:

En registreret har til enhver tid ret til at få indsigt i, hvilke personoplysninger Gorm’s behandler om den registrerede

En registreret har til enhver tid ret til at få berigtiget og opdateret de personoplysninger, Gorm’s har om den registrerede

En registreret har til enhver tid ret til at få slettet de personoplysninger, som Gorm’s har om den registrerede. Hvis en registreret anmoder om sletning, slettes alle de oplysninger, som Gorm’s ikke efter lovgivning er forpligtet til at skulle gemme.

 
- Sikkerhed og deling af personoplysninger -

Gorm’s beskytter den registreredes personoplysninger og har fastlagt retningslinjer, der beskytter den registreredes personoplysninger mod, at der sker uautoriseret offentliggørelse, og mod at uvedkommende får adgang eller kendskab til dem.
Kun de personer ansat hos Gorm’s, der i kraft af deres jobfunktion har behov for de registrerede personoplysninger, har adgang hertil. Vi kontrollerer løbende, at der ikke sker uautoriseret adgang til de registrerede personoplysninger.


- Cookies -

Gorm’s anvender cookies.
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.