HandelsbetingelserNår man køber et gavekort til vores restauranter er det gældende i tre år fra udstedelsesdatoen.

Der er 14 dages fuld returret – send en mail til os på info@gormspizza.dk med serienummeret på gavekortet samt navn. Derefter tilbagefører vi beløbet (minus evt. gebyrer) til det kort købet er foretaget fra. Når de 14 dages returret er udløbet, kan gavekortet ikke ombyttes til kontanter. Et eventuelt restbeløb overføres til et nyt gavekort og kan ikke udbetales kontant. Evt. restværdi af gavekort kan blive udbetalt et år efter gavekortets udløb, ved henvendelse på info@gormspizza.dk - Kan ikke refunderes i restauranterne. 

Der kan betales med Dankort og VisaDankort. Kreditkortselskabets gebyr vil blive pålagt den endelige betaling.Alle priser er angivet i DKK inkl. Moms. Gavekortet kan benyttes i alle Gorm’s restauranter i Danmark, med undtagelse af Gorm’s i CPH lufthavnen.

Ved indløsning i restauranten vises gavekortet enten i fysisk form eller elektronisk, altså som pdf fil på din smartphone eller lignende. Du modtager pdf filen på den oplyste mail adresse umiddelbart efter online betaling. 

Bemærk at gavekort ikke kan købes i vores restauranter, men skal bestilles online. 
Ved spørgsmål omkring dit gavekort bedes du kontakte os på mail info@gormspizza.dk eller tlf. 6040 1200. 

Vi glæder os til at byde jer velkommen på vores restauranter.

Ved booking af bord eller køb af gavekort
 indsamler og behandler vi de oplysninger om dig, som du selv afgiver som del af din brugerprofil.
De oplysninger vi skal bruge for at oprette din brugerprofil er: navn, postnummer, e-mail adresse og telefonnummer.

Læs mere om vores persondatapolitik her.


#Pizzalove

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.