Gorm's catering

- Catering til store selskaber -

Gorm´s Catering & Events kan levere mad til din næste sammenkomst.

Vi laver mad til større selskaber begyndende med en minimumspris på 40.000,-  ex. moms

Det er i alt fra små antipasti med bobler, til den store 4 retters menu eller natmad.

Ønskes kokke, tjenere og bartendere med som en del af pakken, klarer vi også det. For os kan stort set alt lade sig gøre – ring til os eller mail din forespørgsel og vi vil prøve at opfylde dine drømme.


Gorm og hans kokke står klar til at hjælpe.


- Pizzaskoler - 

Træd ind i et gastronomisk pizzaeventyr i Gorm´s og oplev hvordan gourmetpizzaen bliver skabt fra bunden. Ved ankomst vil I blive mødt af en kompetent pizzaiolo, som fortæller om pizzaens historie, mens I lader op til pizzabagning med et glas sprudlende spumante.


Pizzaskole er ideel som teambuilding eller firmaarrangement

Varighed: 4 timer


Hvad lærer I at mestre:

Først vil I få en grundlæggende introduktion til de mest klassiske italienske råvarer, som vi bruger til vores pizze.

I bliver sat i arbejde ved pizzastationerne, hvor vi starter fra bunden med den gode dej. Vi vil både drøfte egenskaberne i melet, æltningen af den perfekte dej og udrulningen af en tynd bund.

Bagefter skal der laves tomatsovs. Vi har klaret det grove, så I kan gå i krig med det sjove og få tilsmagt den perfekte friske tomatsovs, der også vil kunne løfte enhver bolognese- eller lasagnesauce.

Herefter skal der bages pizze i et væk!
I skal producere jeres helt egen signaturpizza - det vil sige, I smager jer igennem forskellige kombinationer af antipasti og andre kvalitetstoppings og sammensætter jeres egen favorit.


Der er også mulighed for at lave en pizzakonkurrence undervejs.

For yderligere info kontakt os på info@gormscatering.dk eller Tlf: 2784 6619


Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.