Beboere i otte danske byer kan snart få mulighed for at sætte tænderne i vores gourmetpizze.

Vi har udvalgt otte byer, hvor vi endnu ikke er til stede, men håber at åbne en restaurant inden længe.

Det fortæller Anders Kjørup, adm. direktør i Gorm's.

»Vi vil gerne ind i de pågældende byer. Men det er ikke ensbetydende med, at det kommer til at ske. Det kræver, at vi finder den rigtige lokation i hver af byerne,« siger han til Finans.

I disse otte danske byer går vi efter at åbne en restaurant:

  • Hellerup
  • Lyngby
  • Roskilde
  • Køge
  • Vejle
  • Herning
  • Viborg
  • Aalborg
Vi har i øjeblikket syv restauranter i København og én i både Aarhus og Odense. Derudover er der planlagt en restaurantåbning i Kolding, ligesom vi åbner en ny restaurant i Københavns Lufthavns terminal 2. I forvejen har vi en restaurant i lufthavnens terminal 3.

Pengene til den aggressive ekspansionsplan kommer fra den nye hovedaktionær, den norske fødevarekoncern Orkla, som tirsdag tilførte 30 mio. kr. i frisk kapital.

Orkla købte i marts 67 pct. af aktierne for et hemmeligt beløb.

»Tidligere havde vi ikke likviditet til at gå efter de attraktive lejemål. Derfor var der også en grænse for, hvor hurtigt vi kunne vokse. Men med vores nye ejer kan vi nu sætte ekstra fart på forretningen og kun gå efter de allerbedste lokationer til vores restauranter,« siger Anders Kjørup.

Vi driver desuden også to restauranter i Japan og har i de kommende år planer om at åbne flere restauranter i udlandet. Først gælder det dog ekspansionen i Danmark.
Vi er stolte af at kunne præsentere mærkevareselskabet Orkla, som ny medejer sammen med de oprindelige stiftere og partnere.

Orkla bliver med 67 procent majoritetsejer, og vi ser frem til samarbejdet.

- Vi har længe kigget efter en partner, der kunne se den værdi og det potentiale, Gorm’s Pizza har, siger Anders Kjørup, administrerende direktør i Gorm’s Pizza.

Han fortsætter:

- Det bedste ved aftalen er, at vi har en gensidig forståelse af vigtigheden af, at Gorm’s bevarer den særlige kultur og sikrer, at vores Gorm’s DNA er intakt. Fremadrettet vil vi fortsætte med at give vores gæster fantastiske oplevelser med fornyede kræfter, hvor vi udnytter de store kompetencer fra begge virksomheder til at blive endnu bedre, siger en meget glad og tilfreds Anders Kjørup.

En lykkelig pizzakok

For Gorm Wisweh er det en foreløbig og lettere surrealistisk kulmination på et eventyr, der startede i beskedne kår i moderens café i Svaneke på Bornholm for 15 år siden. Her eksperimenterede en 20-årig Gorm Wisweh med dej, tomatsovs og fyld og lykkedes med det i en grad, så bornholmere fra hele øen valfartede til Svaneke for at smage på Gorms sprøde pizze.

- Jeg er virkelig glad i låget. Sammen med Orkla fortsætter vi den nuværende mission, vi har gang i, nemlig at give flest mulige danskere mulighed for at spise god pizza. Og jeg er glad for, at Orkla har købt ind i vores passion for gode råvarer, restauranter og gæster. Det var dér, det hele startede, og sådan skal det fortsætte, siger Gorm Wisweh.
Fra dags dato indgår vi samarbejde med take away portalen Just Eat, der er den største aktør på den danske Take Away scene. 

“Traditionelt set har takeaway været forbundet med hurtige pizzaer, hvor kvaliteten af råvarerne ikke nødvendigvis var en prioritet. I samarbejde med Just Eat ønsker vi at udfordre den traditionelle opfattelse og give danskerne mulighed for at nyde en god pizza, uden at de skal udenfor døren,” udtaler direktør hos Gorm’s Pizza, Anders Kjørup. i en pressemeddelelse.

Tidligere har vi haft andre Take Away samarbejdspartnere, men med skiftet til en landsdækkende operatør som JustEat, kan vi nu dække efterspørgslen i alle vores restauranter ved en samlet partner. 
Når vi åbner dørene til vores nye restaurant i Aarhus tirsdag d. 27. februar, er det med mere end Margherita og Hawaii pizza på menukortet.

”Vi er stolte af at præsentere vores lokale Aarhus pizza ”Smilets by”. På pizzaen finder du traditionelle danske- råvarer og tilberedningsmetoder, der ligger et godt stykke fra de klassiske italienske pizzadyder. Såfremt mine italienske venner får nys om, at vi har puttet brunet smør på en pizza, er jeg bange for at blive jagtet med en høtyv næste gang jeg viser mig i Støvlelandet, men den smager bare sindssygt godt” siger medejer Gorm Wisweh med et glimt i øjet.
Lokal skinke fra økolandbruget Troldgaarden

”Smilets By” pizzaen bliver udelukkende serveret ved Gorm’s i Aarhus, og har et ganske særligt lokalt islæt, da den Bornholmske pizzamager, har alliereret sig med det dygtige øko landbrug Troldgaarden, der ligger et stenkast fra Odder.

”Nu havde jeg selv fornøjelsen af at besøge Philip og Birgitte nede på Troldgaarden, og det var helt fantastisk at se de glade sortbrogede økogrise løbe rundt i de store udendørsarealer. Deres opmærksomhed på grisenes ve og vel samt respekt for de intelligente dyr, kombineret med deres ekspertise indenfor skinkemageri, resulterer i en fuldstændig fantastisk skinke, som vi simpelthen blev nødt til at lege med på en pizza” siger Gorm Wisweh.

Udover lufttørret skinke finder du mozzarella, jordskokker vendt i gremolata og ikke mindst en vinaigrette på brunet smør. Ønsker du at give pizzaen et ekstra Nordisk touch, anbefales det at man vælger pizzaen på fuldkornsdej.

Pizzaen kommer til at være på kortet fra åbningsdagen og et godt stykke frem, men hvorvidt den bliver en fast del af sortimentet vides endnu ikke. ”Vi er virkelig stolte over denne pizza, der i kraft af skinken repræsenterer noget af det fødevarefokus, der er i Aarhus egnen. Derfor håber vi at pizzaen vil blive taget godt imod, og den kan blive en del af vores faste sortiment”, slutter Gorm Wisweh.
Når vi tirsdag d. 27. februar kl. 11.30, slår dørene op til vores nye restaurant i Aarhus, bliver det med et brag af en pizzafest, hvor de første 100 gæster bliver forkælet med gratis pizza.

”For os er det altid en festdag, når vi åbner en ny restaurant. Derfor inviterer vi alle lokale til åbningsfest, hvor vi deler gratis pizza ud til de 100 første gæster.”, siger den festberedte pizzamager Gorm Wisweh.

Gorm’s og smilets by

Det er ingen hemmelighed at vi en længere periode, har ledt efter lokaler i den jyske hovedstad. Derfor er det naturligvis en spændt direktør, der ser frem til at åbne den første Gorm’s restaurant i Jylland.

”Vi glæder os rigtigt meget til at kunne byde aarhusianerne på sprøde pizze i en hyggelig restaurant og til at blive en del af det lokale liv i Jægergårdsgade. Selvom vi er en kæde, gør vi enormt meget ud af at forstå, hvordan vi bliver en del af det lokale liv. Det vil kunne mærkes allerede fra åbningsdagen, hvor man kan bestille en special Aarhus pizza, der kun bliver solgt i smilets by” udtaler direktør Anders Kjørup.

Autentisk Gorm’s stemning – Nu også med brunch

Den nye restaurant er indrettet i bedste Gorm’s stil, hvor de op til 100 siddende gæster kan lade skuldrene falde i de hyggelige og afslappende rammer, som man kender fra vores restauranter i Odense og København.

”Hos Gorm’s har vi en speciel ånd, som kommer til udtryk i den uformelle indretning, der er med til at skabe en familiær stemning omkring bordene, hvor man deler pizze og antipasti på kryds og tværs. Aarhusianerne kan i øvrigt, se frem til brunch hos Gorm’s i weekenderne, da vores Aarhus restaurant, bliver den første der tilbyder brunch ala Gorm’s, hvor man udover brunch klassikerne selvfølgelig får pizza til man segner”, udtaler Gorm Wisweh.

Tilmeld dig åbningsfesten her.
Traditionen tro kører Danmarks indsamlingen i disse dage på DR, hvor P3 hver dag skraber penge sammen til det gode formål, inden vinderen af supertombolaen bliver trukket til det store indsamlingsshow på DR1 lørdag aften. 

I år går overskuddet fra indsamlingen til børn uden hjem i verdens fattigste lande. "Jeg har selv oplevet ekstrem fattigdom igennem mine rejser med Care Denmark til Afrika, og derfor er det vigtigt for os, at være med til at gøre en forskel. Derfor har vi doneret en pizzaskole til supertombolaen, hvor den heldige vinder kan invitere 14 gæster med til en aften i pizzaens tegn" siger Gorm Wisweh. 

Køb et lod til supertombolaen her https://www.dr.dk/event/danmarksindsamling/saadan-donerer-du-penge-til-danmarks-indsamling

Er du mere til en aften med pizza og politik, kan du byde på vores politikermiddag med Morten Løkkegaaard eller Uffe Elbæk. 

Italienertæv med Uffe Elbæk
http://www.lauritz.com/da/auktion/middag-med-uffe-elbaek-paa-gorm-s-i-nyhavn-koebenhavn-til-f/i4898633/

Italienertæv med Morten Løkkegaard
http://www.lauritz.com/da/auktion/frokost-med-morten-loekkegaard-paa-gorm-s-i-magstraede-koebenha/i4898630/


Bare fordi vi skal være sunde efter alt julesulet, betyder det ikke at du ikke kan spise lidt god pizza i ny og næ!...

 

I hele januar kan du nu gøre alle vores pizzaer en tand sundere ved at vælge vores nye fuldkornsbund. Mere brødsmag, mere fuldkorn, flere fibre. Det bliver julemaven glad for!

Ligesom i de første spæde pizzaår i Gorm’s giver vi dig nu valget mellem vores almindelige sprøde bund og en fuldkornsbund lavet på rugmel, ølandshvede og fuldkornsdurum. Pssst… vi har natuligvis altid vores glutenfribund hvis du helt vil undgå de ”farlige” kulhydrater og den har vi hele året rundt.

Vores personale har arbejdet hårdt igennem hele året, og derfor får de lov til at hvile pizzaspaden lidt mellem jul og nytår. 

 

De specielle jule åbningstider er som følger:

Amagerbrogade
Lukket d. 24. 25. og 31. december 
26. december 17.00 - 21.30
1. januar 14.00 - 21.30 

Field's
Lukket d 24. 25. og 26. december
31. december 11.00 - 15.00 
1. januar 15.00 - 21.30

Fisketorvet
Lukket 24. 25. og 26. december
31. december 11.00 - 15.00
1. januar 14.00 - 20.30

Magstræde
Lukket 23. 24. 25. 26 og 31. december samt 1. januar 

Nyhavn
Lukket 24. 25. 26 og 31. december samt 1. januar

Odense 
Lukket 24. 25. 26. og 31. december samt 1. januar

Tivoli 
24. december 11.00 - 17.00
31. december 11.00 - 00.30

Torvehallerne 
Lukket 24. 25. og 26. december samt 1. januar 
31. december 10.00 - 15.00 


Vi har længe haft et godt øje til Aarhus, og nu er aftalen om en restaurant på Jægergårdsgade faldet på plads. Samtidig har vi fået en fantastisk placering på Torvet i Kolding. De to jyske restauranter skal gerne blive afsæt for flere Gorm’s Pizza i det jyske.

- Vi har ledt efter egnede lokaler på den rigtige adresse i Aarhus i snart to år, hvor vi har været i dialog med flere udlejere om mulige placeringer, ligesom vi har fået spørgsmål fra aarhusianere, der vil vide, hvornår vi kommer. Derfor er det en kæmpe lettelse, at vi nu endelig har fundet de rette lokaler. Samtidig er det gået stærkt i Kolding, hvor vi får en super placering på torvet, siger Anders Kjørup, der er administrerende direktør i Gorm’s Pizza.

Vigtigt at falde til lokalt
Vi rykker ind på adressen Jægergårdsgade 6, hvor den ambitiøse restaurant Sårt hidtil har holdt til. Anders Kjørup forventer at kunne byde aarhusianerne på sprøde pizze fra en gang i det tidlige forår 2018. Mens det har trukket ud med at finde et egnet sted i Aarhus, er det omvendt gået stærkt i Kolding. Her forventer Gorm’s Pizza at åbne en restaurant i en tidligere bankfilial på torvet for foden af Koldinghus ligeledes i starten af foråret.

- Vi har fået to supergode placeringer i Kolding og Aarhus og samlet set et stærkt brohoved til flere restauranter i Jylland. Vi vil gerne forgrene os videre ud i Jylland, hvor der er mange muligheder. Men vi går ydmygt til værks og er meget optaget af at åbne de rigtige steder, i de rette lokaler og ikke mindst falde til lokalt. Vi er en kæde, men gør enormt meget ud af at forstå, hvem vi er landet hos, og hvordan vi bliver en del af det lokale byliv, siger Anders Kjørup.

Vokseværk
Vi har siden den første restaurant åbnede i Magstræde i 2008 åbnet syv spisesteder, senest i Tivoli Food Hall. Udover de otte danske restauranter har vi som bekendt også to filialer i Japan. Planen er at åbne flere restauranter i Jylland, men der drømmes også om flere restauranter i udlandet.
Kalenderen viser stadigvæk november, men hos Gorm’s nyåbnede restaurant i Tivoli Food Hall begynder gaveregnen allerede på fredag kl. 14.00, når vi deler 100 gratis julepizze ud.

Den bornholmske pizzasnedker har været i det kreative værksted, og skabt en pizza, der består af det allerbedste fra julemiddagen med et tvist ala Gorm. ”Julen er lige om hjørnet og alt den dejlige julemad vi kender så godt, bliver ofte serveret på samme måde år efter år. Derfor vil vi gerne vise Hr. Og Fru Danmark, at man sagtens kan bryde lidt med traditionerne, og skabe fantastiske juleretter på nye måder” udtaler Gorm Wisweh.

Få en forsmag på Tivolis jul

De 100 pizze bliver serveret dagen før Tivoli slår dørene op til deres stemningsfyldte ”Jul i Tivoli”, og på den måde fungerer det som en forsmag på julesæsonen i den gamle forlystelsespark. ”Jul i Tivoli har en helt særlig plads i mange danskers hjerter, og det er ikke tilfældigt, at det er netop vores restaurant i Tivoli der deler de 100 gratis julepizze ud. Vi glæder os helt vildt til at blive en del af Tivolis jul, og til at se jer på fredag kl. 14.00, når den står på gratis pizza til de hurtige” lyder opfordringen fra Gorm.

Kan du ikke nå at svinge vejen forbi Tivoli Food Hall på fredag, skal du ikke fortvivle eftersom julepizzaen bliver en fast bestanddel af menukortet i alle Gorm’s restauranter i resten af 2017.

Nyt fra Instagram @gormspizza

Job

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.