fbpx

Gorm’s i Nyhavn

Med placering på “skyggesiden” i Nyhavn repræsenterer vores restaurant et hyggeligt og anderledes alternativ til flertallet af restauranter på den modsatte side af kanalen. Nyhavn er et af de mest besøgte steder i København, og turister flokkes, i særdeleshed i sommerperioden, hvor områdets historiske vingesus og charmerende bygninger, giver en helt unik stemning.

Fire trin ned ad trappen giver adgang til et hyggeligt kælderlokale og vores restaurant, hvor vi serverer antipasti, vores berømte tynde, sprøde pizza, pasta, hovedretter, desserter, hjemmelavede lemonader og god vin til vores glade gæster.

Vi glæder os til at forkæle dig!

Adresse

Nyhavn 14
1051 København K

nyhavn@gormspizza.dk

Telefon

+45 60401202

Åbningstider

Alle dage 
16.30 – 20.30

 

LOKAL PIZZA

Asahi Bianco 145 kr.

En helt igennem fantastisk pizza, som er flere af vores gæsters yndlingspizza.

Udviklet af Gorm Wisweh og Ishii Shintaro, der er pizzamester i vores restaurant i Japan.

Ishii Shintaro er en gal, men samtidig genial japansk pizzamester. Han og Gorm fandt sammen helt nye smagskombinationer, og pizzaen er simpelthen et kunststykke, der skal prøves.

Mascarpone, mozzarella, parmesan, æg, parmaskinke, rucola, rosmarin og trøffelolie.

 
 

EKSKLUSIVT

PRIVATE DINING PÅ GORM'S NYHAVN

På Gorm’s Nyhavn har vi et Private Dining Room, som er perfekt til jer, der gerne vil have aftenen for jer selv. Lokalet er aflukket, og her kan op til 12 personer tale forretning eller fejre en helt særlig dag lidt mere uforstyrret.

I restauranten har vi også plads til selskaber som f.eks. forretningsmiddage, fødselsdage, bryllupper og konfirmationer.

Kig forbi restauranten eller ring til os på 60401202 for at høre nærmere.

Du kan også udfylde formularen herunder, og så vender vi tilbage til dig.

KONTAKT OS 

FORESPØRG PÅ EVENT ELLER SELSKAB

Hos Gorm’s kan vi hjælpe med mad og drikke til jeres event, uanset om det er hos os eller hos jer, og om I er 50 eller 50.000 personer. Vi finder rammerne. Alle forespørgsler besvares inden for to hverdage.
  Kig forbi

  Du er altid velkommen til at kigge forbi restauranten, hvis du har lyst til at høre mere om selskaber eller events på Gorm’s.

  FIND GORM’S NYHAVN

  GORM’S NYHAVN

  Adresse

  Nyhavn 14
  1051 København

  nyhavn@gormspizza.dk

  Telefon

  +45 60401202