fbpx

Gorm’s i Magstræde

I et gammelt, skævt bindingsværkshus i Magstræde i det indre København spreder vi madglæde og hygge på to etager. Restauranten er kendt som et hyggeligt og rart spisested i rustikke og uformelle omgivelser.

Her serverer vi antipasti, vores berømte tynde, sprøde pizza, pasta, hovedretter, desserter, hjemmelavede lemonader og god vin til vores glade gæster.

Magstræde er en af de ældste gader i København og dateres helt tilbage til 1520’erne. Igennem årenes løb har Magstræde huseret mange erhverv. Det mest pikante var velsagtens i 1800-tallet, hvor gaden i udpræget grad var kendt for prostitution.

Magstræde er med de skæve huse, og den brostensbelagte vej, en af de mest fotograferede veje i København og et yndet sted for turister, der er på udkig efter et autentisk københavnerbillede.

Magstræde 16 var den første Gorm’s Restaurant til at se dagens lys i 2008.

Adresse

Magstræde 16
1204 København K

magstraede@gormspizza.dk

Telefon

+45 60401201

Åbningstider

Alle dage
Midlertidigt lukket

 

LOKAL PIZZA

Casper Braid Special 140 kr.

En Gorm’s klassiker, der kun fås i Magstræde!

Den første pizza, Gorm udviklede sammen med sin kammerat, Casper Braid. En pizza, der har været på kortet siden åbningen her i Magstræde i 2008, så den har en helt speciel plads i vores hjerter.

Helt eminent velsmagende, og kombinationen af stærk salami, gorgonzola og flødestuvet spinat får englene til at synge.

Tomat, mozzarella, flødestuvet spinat, spicy “Ventricina” salami og gorgonzola.

 
 

EKSKLUSIVT

PRIVATE DINING PÅ GORM'S MAGSTRÆDE

På Gorm’s Magstræde har vi et Private Dining Room, som er perfekt til jer, der gerne vil have aftenen for jer selv. Lokalet har egen indgang, og her kan op til 12 personer tale forretning eller fejre en helt særlig dag lidt mere uforstyrret.

I restauranten har vi også plads til andre små private selskaber som f.eks. forretningsmiddage, fødselsdage, bryllupper og konfirmationer.

Kig forbi restauranten eller ring til os på 60401201 for at høre nærmere.

Du kan også udfylde formularen herunder, og så vender vi tilbage til dig.

KONTAKT OS 

FORESPØRG PÅ EVENT ELLER SELSKAB

Hos Gorm’s kan vi hjælpe med mad og drikke til jeres event, uanset om det er hos os eller hos jer, og om I er 50 eller 50.000 personer. Vi finder rammerne. Alle forespørgsler besvares inden for to hverdage.
  Kig forbi

  Du er altid velkommen til at kigge forbi restauranten, hvis du har lyst til at høre mere om selskaber eller events på Gorm’s.

  FIND GORM’S MAGSTRÆDE

  GORM’S MAGSTRÆDE

  Adresse

  Magstræde 16
  1204 København K

  magstraede@gormspizza.dk

  Telefon

  +45 60401201