Glæd dine nærmeste med et gavekort til Gorm's


Spred pizzalove hos din familie, venner eller kolleger med et gavekort til Gorm's. 

Når du giver et Gorm's gavekort, giver du modtageren et restaurant besøg med autentiske gourmetpizze, lækre antipasti, italienske vine, cocktails, desserter og vigtigst af alt en aften fyldt med pizzalove. 

- Køb gavekort her -


Et gavekort til Gorm's er oplagt at give til personen der har alt, madnørden eller blot en god ven, du ønsker skal have en hyggelig aften i Gorm's uformelle pizza univers.

Det digitale gavekort modtager du via mail indenfor få minutter
. Vi har lavet det således, at gavekortet kan foldes pænt sammen til et lille kort, når du har printet det ud. Men du kan også blot vise gavekortet via din smartphone, når du besøger restauranterne.

Vær opmærksom på at gavekortet muligvis lander under promoveringer eller uønsket post i din mailbox.

Gavekortet har en varighed af 3 år fra købsdatoen, og kan bruges i alle Gorm's restauranter med undtagelse af Gorm's i Københavns lufthavn, Nagasaki og Fukuoka. Dog kan gavekortet ikke benyttes til bestilling af Take Away igennem vores app. Såfremt du ønsker at bruge gavekortet til Take Away, skal man selv afhente og betale i restauranten.

Læs vores handelsbetingelser her


Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.