Børnene indtager Gorm's i august

I august kan børn under 12 år designe deres egne børnepizze i vores restauranter, hvor de på en base af tomat og mozzarella, kan vælge 3 ud af 14 forskellige råvarer, til at pryde netop deres pizza.


”Det er vigtig for os, at børn lærer at smage på maden, og prøver at lege med de forskellige smage, så de får øjnene op for, at en pizza er mere end blot tomat, skinke og ost” udtaler Gorm Wisweh.


De speciallavede børnepizze fås med 1 valgfri lille lemonade for blot 60 kr. i alle Gorm's restauranter, med undtagelse af CPH lufthavnen.

For at få tilbuddet skal du blot booke bord som sædvanligt, og bestille børnetilbuddet i restauranten.


- Børnepizzaskole -

Fredag d. 24 august hopper pizzasnedkeren Gorm Wisweh så selv i arbejdstøjet, når han i forbindelse med Copenhagen Cooking, har inviteret to folkeskoleklasser til børnepizzaskole ved Torvehallerne.

Pizzaskolerne kommer til at foregå i et festtelt, hvor børnene sammensætter deres pizze i samarbejde med Danmarks ukronede pizzakonge inden de bliver varmet i brændefyrede Morsø ovne, der giver pizzaerne en helt unik smag og sprød bund.


- Børnenes pizze -

På Heartland festival i år, havde børnene også mulighed for at lave deres helt egen Gorm's pizza.

Blandt de unge pizzaioloer var Molly på 11 år, der lavede en pizza inspireret af en mikrofon, da hun er helt vild med at synge.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.