gorm's fields - midlertidigt lukket

Kære gæster

Vi elsker at have jer på besøg her på Gorm’s.

Vi har dog et ansvar over for både ansatte og gæster, og den alvorlige situation ifm. corona-virus gør, at vi naturligvis følger de anbefalinger, som myndighederne er kommet med.

Vi holder derfor lukket – indtil videre frem til og med d. 29. marts.

Vi glæder os meget til at åbne dørene igen og byde jer alle inden for til lækker mad og et godt glas.

Pas godt på hinanden så længe.
Pizzalove fra Gorm’s






Vi byder velkommen i vores moderne restaurant i Field's, der kan huse såvel store selskaber som to biografgæster, der skal have pizza inden filmen. 


Med beliggenhed lige overfor Field's er restauranten, det optimale sted at spise, når du er på shopping i det store indkøbscenter, eller skal en tur i biografen ovenpå. 


- Brunch hos Gorm's -
Lørdage og søndage fra 10.00 til 14.00 står i brunchens tegn, hvor vi giver de klassiske brunchtraditioner et twist ala Gorm’s. Brunchen er bygget op omkring lækre italienske produkter, der har fået et præg af moderne skandinavisk madlavning.

På udvalgte Royal Arena-aftener varmer vi op med god stemning, musik, lækker mad, cocktails og fadøl. I kan reservere bord mellem 17.00 og 18.30. På disse aftener har vi sammensat en lækker og spændende menu til 235 kr.

Royal Arena-menu 235,-

Antipasti-bræt m. hjemmelavet brød
Grønkålssalat

Valgfri pizza - vælg mellem:
Margherita, Salumi, Arendse Special, Denny Special

Tiramisu

Menuen serveres også til børn, dog med is til dessert. Prisen er 149,-

Ved selskaber over 8 personer bedes I kontakte Rune Poulsen på rune@gormspizza.dk


Vi gør opmærksom på, at vores restaurant er delt op i flere niveauer, så jeres pladser vil kunne blive ved helt almindelige borde, omkring langborde, vinduespladser ved siden af hinanden eller pladser ved siden af hinanden i vores auditorium. Vi modtager gerne ønsker fra jer i forhold til placering i restauranten, men vi kan ikke altid garantere at ønsket bliver opfyldt.


- Vidste du at -
Gorm's i Field's er med en kapacitet på mere end 200 den største Gorm's restaurant

Restauranten ligger blot 400 meter fra Københavns nye multiarena

Der er mere end 2.500 ansatte i Field's


- Det siger Gorm -

Jeg kan huske hvordan det var at stå i et helt gråt og koldt lokale med absolut intet i andet end det hårde betongulv under vores støvler og vores ånde i luften. Tankerne, angsten, drømmene, ideerne og håbene væltede rundt mellem hinanden i hovedet og imellem os. Hvad havde vi rodet os ud i…

Vi stod foran det største projekt i Gorm’s nogensinde. At komme derind i dag som opvarmning før en koncert, før eller efter biografen eller bare som oase fra centret og shopping er den fedeste fornemmelse. Det der var et koldt enormt rum er nu varmt, sjovt og hyggeligt. Og så er det et sted som både kan det intime og enkle, og som kan holde festen der løfter taget.



Ørestads Boulevard 102b
2300 København S
(Find os udenfor hovedindgangen til Field's - Overfor Ørestad Metro)

TLF. 60 40 12 04
fields@gormspizza.dk

www.fields.dk


Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.