Tag med på pizzaeventyr

Med syv restauranter i København, leverer Gorm’s gourmetpizze til det kvalitetsbevidste københavnske publikum, der er på udkig efter en gourmetoplevelse når de køber pizza.

Med en solid base i det Københavnske restaurationsliv, er Gorm’s altid på udkig efter nye pizzaeventyr i såvel ind- som udland. Den eventyrlystne tilgang har bragt Gorm’s til solens rige, hvor Gorm’s i samarbejde med en japansk rigmand har åbnet restaurant i Nagasaki.

Du kan nyde Gorm’s velkendte pizza i vores hyggelige restauranter i historiske områder, på farten i Torvehallerne, som et break på shoppingturen, eller du kan smide benene op på bordet og vente på at vores pizzabud banker på døren, efter du har bestilt take away på Wolt.dk.

På trods af, at vi hos Gorm’s ønsker at sprede pizzalove til alle, er der stadigvæk mange steder, hvor det endnu ikke er muligt at bestille Gorm’s gourmetpizze. Det er der dog råd for, eftersom du kan finde Gorm’s pizzadej i frostboksen i mere end 140 Coop supermarkeder over hele landet, så du kan blive pizzakonge i eget hjem. Med dejen kan du lave helt tynde og sprøde pizzabunde, som vi anbefaler, at du topper med få kvalitetsvarer, så du får den autentiske Gorm’s smag ind i dit køkken.

Er du pizzaelsker, og vil du hjælpe os med at sprede pizzalove på de sociale medier?

Følg med på Instagram og Facebook @gormspizza og bidrag gerne til vores mission på #pizzalove.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på en af vores restauranter, i vores pizzalove-univers eller til at bringe pizza til din dør.