fbpx

Kærlighed til gæster og mad på Gorm’s

Gorm’s er gastronomisk uhøjtidelighed – og meget mere end verdensklasse pizza!

Hos Gorm’s brænder vi for at skabe en uformel og uprætentiøs spiseoplevelse med nærværende service og lækker mad af gode råvarer, uanset om du møder os i en af vores pizzabarer, i en af vores restauranter, på en festival eller til et event.

I vores restauranter serverer vi, udover vores berømte pizze, et indbydende udvalg af antipasti, en hjemmelavet pasta og en rustik hovedret lavet med masser af smag og kærlighed. Vi har 3-retters og 7-retters menuer, naturligvis med, men også uden, pizza.

Vi gør vores bedste for dig, og har formen der passer, uanset om du er til en hurtig bid, en hyggelig date eller en stor family style-middag.

Den originale Gorm’s pizza er et kapitel for sig
Vores berømte pizze er lavet med inspiration i den romerske pizzatradition, med en tynd bund og en knasende sprød crust. Vi skubber til grænserne med utraditionelle og udfordrende smagskombinationer, der dog altid respekterer den gastronomiske integritet.

Vi bruger kun de bedste råvarer, uanset om de er hentet hjem fra de bedste producenter og oprindelsessteder i Europa, eller de kommer fra vores egen danske baghave. Bunden bliver fortsat lavet med Gorm Wiswehs oprindelige surdej fra 2008.

Det betyder, at du kan forvente pizza i verdensklasse af råvarer, som er nøje udvalgt. Ægte, frisk mozzarella fremfor strimmelost. En Margherita med bøffelmozzarella. En tynd og sprød bund på koldhævet surdej. Hjemmelavet tomatsauce. Og kun de bedste toppings, hvor vi er inspirerede af både italienske og danske traditioner.

Vores pizza er med sin tynde bund og sit afstemte fyld en delikat oplevelse, hvor du vil opleve en overraskende lethed i mave og fordøjelsessystem bagefter.
Og hvis du vil spare på kalorierne, så har vi en god nyhed til dig: Vores bund har omtrent det halve kalorieindhold, i forhold til den sædvanlige ”brødtunge” pizza.

Vi gør os umage hver dag for at skabe den bedste oplevelse for dig som gæst.
– og vi er glade, når vi har glade gæster.
Vi er ren kærlighed til vores mad og vores gæster. Og det er vi stolte af.

Kærlig hilsen og velbekomme!

Alle os i Gorm’s