Få Gorm's leveret til døren

- Download vores app "Gorm's Pizza" -
Glem alt om at starte bilen og køre til din lokale Gorm’s restaurant, for at afhente dine gourmetpizze, lad i stedet for os tage hånd om leveringen. I samarbejde med Takeout kan vi leverere pizze til hele Storkøbenhavn fra blot 49 kr og en maks. leveringstid på 45 minutter.
(Bemærk at der pålægges et gebyr på 2%, når du bestiller pizza til afhentning)

Ved Gorm’s ønsker vi at alle i København skal have mulighed for at nyde vores gourmetpizze, uden at forlade deres hjem. Derfor har vi allieret os med Takeout, som er nogle af de bedste i branchen, og som med mere end 10 års erfaring i take away branchen, er kendt for hurtig og effektiv levering.


- Takeouts egen beskrivelse af virksomheden -
”Takeout adskiller sig fra andre portaler indenfor online takeaway-mad, ved at sikre det bedste og største udvalg af premium restauranter, der leverer høj kvalitet og service, hver gang. Takeout forestår ligeledes hele logistikken og dermed levering af maden lige til døren”

- Det siger Gorm -
”Som familiefar kender jeg alt til at lokummet kan brænde lidt på en søndag aften, og det kan være svært at finde tid og overskud til at lave et hjemmelavet aftenmåltid. På grund af travlheden kan man nemt ende med at bestille noget take away, hvor kvaliteten af maden kan variere.

Med vores nye take away løsning, giver vi folk mulighed for at få et kvalitets måltid, selv i en hektisk hverdag. Et andet vigtigt parameter for os, har været tidsperspektivet da vores pizze for det første smager bedst når de stadigvæk er varme, for det andet vil vi ikke risikere at folk kommer til at vente i flere timer på deres bestilling.

Vi glæder os til at modtage jeres bestilling, og til at sprede pizzalove i hele København med vores take away løsning.”Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.