Gorm's i Nyhavn


Med placering på "skyggesiden" i Nyhavn repræsenterer vores restaurant et hyggeligt og anderledes alternativ til flertallet af restauranter på den modsatte side af kanalen. Nyhavn er et af de mest besøgte steder i København og turister flokkes, i særdeleshed i sommerperioden, hvor områdets historiske vingesus og charmerende bygninger, giver en helt unik stemning.

Fire trin ned a trappen giver adgang til et hyggeligt kælderlokale og vores restaurant, som serverer alt fra gourmetpizze til smagfulde antipasti-serveringer og twistede desserter. I Nyhavn elskeer vi fester, og vi har plads til små som store selskaber.


- Vidste du at -

Nyhavn oprindeligt hed "Den Nye Havn" da den blev grundlagt i 1673

H.C. Andersen boede 23 år i Nyhavn, hvor han bl.a. skrev "Fyrtøjet" og "Prinsessen og ærten"

Nyhavn hvor Gorm's ligger blev opført i 1775, og blev kaldt "Den Sorte Ravn"
Selskaber over 6 personer?
Skriv til vores restaurantchef Lene på
lene@gormspizza.dk
(Venligst oplys hvilken restaurant i vil spise på)

- Det siger Gorm -
"Vores drøm med Nyhavn 14 var at lave en restaurant i Nyhavn til københavnerne. Ikke at vi ikke kan lide turister, men den lokale københavner bruger altså ikke Nyhavn særligt meget på trods af at det er et af de fineste steder i byen.

Gorm’s i Nyhavns mål er at være til hverdag og fest, før teatret, før cocktailbaren og byturen… til alt det som vi hygger os med. Og som vi kan se den dag i dag bliver vi netop brugt af ”de lokale”, såvel som turisterne som finder os derovre på den ”rigtige” side af Nyhavn. (Også kaldet den pæne side).

I Nyhavn vil jeg anbefale gæster at prøve kræfter med vores Italienertæv, hvor I får serveret alle de snacks, antipasti og gourmetpizze I kan spise. På den måde får I prøvet en masse forskellige smagsoplevelser, og vi stopper jer ikke før i siger finito.”


Nyhavn 14
1051 København K.

TLF. 60 40 12 02
nyhavn@gormspizza.dk

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.