GORM'S I FIELD'S


* Biografmenu i april *
Prøv vores biografmenu inden du skal i Nordisk Film Biografer Fields der inkluderer valgfri pizza, snack og sodavand til 150 kr.
Gælder kun i april og kun ved fremvisning af biograf billetter eller reservationsmail.

Gorm's restaurant i Field's sætter fokus på originalitet og på smagen af gode råvarer
- uanset om det er på farten, på vej i biografen, inden en koncert i arenaen eller med et godt glas vin ved bordet. Den arkitekttegnede restaurant er indrettet i moderne stil, der afspejler Ørestadens ånd med høje kontorbygninger og moderne arkitektoniske perler.

Med en kapacitet på mere end 200 spisende gæster samt et overdækket terrasseområde, er restauranten det perfekte udgangspunkt til en middag eller en kold øl, inden du skal til koncert i arenaen.

På udvalgte Royal Arena aftener varmer vi op med god stemning, musik, lækker mad, cocktails og fadøl. I kan reservere bord fra 17-18.30 eller fra 18.30 -20.00 På disse aftener har vi sammensat en lækker og spændende antipastibuffet, der bliver efterfulgt af pizza serveret ved bordene til 195 kr., som vil være den eneste valgmulighed for køb af mad.

Vores italienertæv-buffet indeholder blandet antipasti samt salater fra buffet. Derudover vil vi løbende servere vores gourmet pizze direkte ved bordene. Både vores pizze og antipasti er lavet af de bedste råvarer udvalgt og importeret fra vores lokale leverandører i Italien. Italienertæv-buffeten er en perfekt start på en festlig aften med lækker mad og fantastisk stemning.


Via linket ovenfor kan du reservere bord til dage med Royal Arena arrangementer, hvor vi kører med Tæv-buffet. Er det ikke muligt at reservere denne dag, er der ikke Royal Arena arrangement og Tæv-buffet og du skal derfor bestille via linket nedenfor.

Ved selskaber over 6 personer bedes I kontakte vores restaurantchef Helle helle@gormspizza.dk

Selskaber over 6 personer?
Skriv til vores restaurantchef Camilla 
camilla.jensen@gormspizza.dk

Vi gør opmærksom på, at vores restaurant er delt op i flere niveauer, så jeres pladser vil kunne blive ved helt almindelige borde, omkring langborde, vinduespladser ved siden af hinanden eller pladser ved siden af hinanden i vores auditorium.


- Vidste du at -
Gorm's i Field's er med en kapacitet på mere end 200 den største Gorm's restaurant

Restauranten ligger blot 400 meter fra Københavns nye multiarena

Der er mere end 2.500 ansatte i Field's


- Det siger Gorm -

Jeg kan huske hvordan det var at stå i et helt gråt og koldt lokale med absolut intet i andet end det hårde betongulv under vores støvler og vores ånde i luften. Tankerne, angsten, drømmene, ideerne og håbene væltede rundt mellem hinanden i hovedet og imellem os. Hvad havde vi rodet os ud i…

Vi stod foran det største projekt i Gorm’s nogensinde. At komme derind i dag som opvarmning før en koncert, før eller efter biografen eller bare som oase fra centret og shopping er den fedeste fornemmelse. Det der var et koldt enormt rum er nu varmt, sjovt og hyggeligt. Og så er det et sted som både kan det intime og enkle, og som kan holde festen der løfter taget.Ørestads Boulevard 102b
2300 København S
(Find os udenfor hovedindgangen til Field's - Overfor Ørestad Metro)

TLF. 60 40 12 04
fields@gormspizza.dk

www.fields.dk


Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.