GORM'S I FIELD'S


Book bord inden koncert i arenaen, kontakt os på mail:
fields@gormspizza.dk


Gorm's restaurant i Field's sætter fokus på originalitet og på smagen af gode råvarer
- uanset om det er på farten, på vej i biografen, inden en koncert i arenaen eller med et godt glas vin ved bordet. Den arkitekttegnede restaurant er indrettet i moderne stil, der afspejler Ørestadens ånd med høje kontorbygninger og moderne arkitektoniske perler.
Med en kapacitet på mere end 200 spisende gæster samt et overdækket terrasseområde, er restauranten det perfekte udgangspunkt til en middag eller en kold øl, inden du skal til koncert i arenaen.

- Vidste du at -
Gorm's i Field's er med en kapacitet på mere end 200 den største Gorm's restaurant

Restauranten ligger blot 400 meter fra Københavns nye multiarena

Der er mere end 2.500 ansatte i Field's


- Det siger Gorm -

Jeg kan huske hvordan det var at stå i et helt gråt og koldt lokale med absolut intet i andet end det hårde betongulv under vores støvler og vores ånde i luften. Tankerne, angsten, drømmene, ideerne og håbene væltede rundt mellem hinanden i hovedet og imellem os. Hvad havde vi rodet os ud i…

Vi stod foran det største projekt i Gorm’s nogensinde. At komme derind i dag som opvarmning før en koncert, før eller efter biografen eller bare som oase fra centret og shopping er den fedeste fornemmelse. Det der var et koldt enormt rum er nu varmt, sjovt og hyggeligt. Og så er det et sted som både kan det intime og enkle, og som kan holde festen der løfter taget.

Selskaber over 8 personer?
Skriv til vores restaurantchef Helle
helle@gormspizza.dk

Ørestads Boulevard 102b
2300 København S
(Find os udenfor hovedindgangen til Field's - Overfor Ørestad Metro)

TLF. 60 40 12 04
fields@gormspizza.dk

www.fields.dk


Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.