Åbningsfest med 200 gratis Gorm’s pizze – No Pizza, No Party.

Forbipasserende på Amagerbrogade 82 har længe kunnet se på foliet i vinduet, at vi udvider pizzafamilien med endnu en restaurant. Nu er sløret for datoen løftet, og de pizzahungrende ama’rkanere kan glæde sig til, at sætte tænderne i vores gourmet pizze fra onsdag d. 7. Juni.

”Amager er et område i rivende udvikling, hvilket vi glæder os til at blive en del af. Den Ama’rkanske madscene har i de seneste år vokset sig stor, og har efterhånden et ligeså spændende og varieret udvalg, som bydelene på den anden side af Langebro”, udtaler pizzasnedkeren Gorm Wisweh. 

Restauranten bliver åbnet med pomp og pragt, når vi inviterer til åbningsfest med gratis pizza til de første 200 gæster fra kl. 11.30 på onsdag.

”For os er det altid en festdag, når vi åbner en ny restaurant. Derfor vil vi gerne invitere alle lokale til åbningsfest d. 7. Juni kl. 11.30, hvor vi deler gratis pizza ud til de 200 første gæster, for som vi siger hos Gorm’s No Pizza, No Party”, siger den festberedte bornholmske pizzamager.

Den nye restaurant er indrettet i bedste Gorm’s stil, hvor de op til 50 siddende gæster kan lade skuldrene falde i de hyggelige og afslappende Gorm’s stemning, som man kender fra de øvrige 7 Gorm’s restauranter.

”Hos Gorm’s har vi en speciel ånd, som kommer til udtryk i den uformelle indretning, der er med til at skabe en familiær stemning omkring bordene, hvor man deler pizze og antipasti på kryds og tværs. Har man ikke tid til at spise i restauranten, er der selvfølgelig også mulighed for at bestille take away, som man kan nyde på en sommerdag i Amagerfælled, ved stranden eller bare derhjemme på en søndag aften”, udtaler Gorm Wisweh.
Vi er på udkig efter det mest originale fyld og navn til en Amager inspireret pizza. Vores eget bud ”Gorm’s Amagerkys” med mozzarella, skinke, cremefraiche, ærter, peberrod og rugbrøds chips kombinerer den klassiske Amagermad med en Gourmet pizza ala Gorm.

Gorm’s er på udkig efter kreative input til fyld, og skæve forslag til navne, der kan være med til at karakterisere Amager i en pizza. Pizzaen vil være at finde på menukortet, når Gorm’s på Amagerbrogade slår dørene op for første gang d. 7 juni. Pizzaen bliver eksklusiv for Gorm’s på Amagerbrogade og kan kun nydes i en begrænset periode. 

”Amager er et unikt område, med mange forskellige typer og specielle karakterer, hvilket er det udtryk vi ønsker at få på vores nye Amager pizza. Amager er inde i en rivende udvikling og ændrer sig konstant, hvorfor vi ønsker at hylde de gamle Amager værdier på en moderne gourmet pizza. Pizzaen skal være med til at billedgøre fusioneringen mellem det klassiske Amager og den moderne storby, som spreder sig med hastige skridt på Danmarks tættest befolkede ø”, udtaler den bornholmske pizzasnedker Gorm Wisweh.

Har du det perfekte navn og fyld til Amager pizzaen, så find Gorm’s pizza på Facebook eller Instagram og kom med dit bud, inden onsdag d. 1. juni, hvor konkurrencen slutter.
Onsdag d. 7. Juni slår vi dørene op til den nyeste restaurant, i vores stadigt voksende pizzafamilie. Dine børn og deres klassekammerater har mulighed for, at prøve kræfter med de populære pizze på Amagerbrogade 82 dagen før åbningen, da vi inviterer en skoleklasse på gratis pizza i frokostpausen.

Nomineringen foregår på Gorm’s Facebook og Instagram side @gormspizza, hvor alle kan nominere en klasse, der fortjener noget andet end kedelige rugbrødsklemmer med leverpostej, ilde lugtende makrelmadder og Amagermadder til frokost tirsdag d. 6 juni.

”Jeg husker fra min barndom når vi havde fået hjemmelavet pizza til aften og fik det med i madpakken dagen efter. Det var det vildeste og man var kongen af spisefrikvarteret! Også selvom det var tyk bradepandepizza med dåsetun og majs. Herfra kom ideen til at give en skoleklasse oplevelsen af at få frisklavede pizza med lige det fyld de kunne tænke sig til frokost. Og nej… dåsetun og majs er ikke blandt ingredienserne, det er et batteri af italienske råvare og inspiration fra vores egen baghave i stedet”

”Det er vigtig for os, at den næste generation lærer at smage på maden, og får forståelse for hvordan man kan lege med de forskellige smage, så de får øjnene op for at en pizza er mere end blot tomat, skinke og ost” udtaler Gorm Wisweh, der er medejer og stifter af den populære pizzakæde.

Konkurrencen løber indtil 1. juni, hvor den mest originale nominering bliver kåret, så det er kun kreativiteten der sætter grænser.
Onsdag d. 3. maj 2017, slog Gorm's i Odense for første gang dørene op. I den forbindelse blev der delt gratis pizza ud imellem 11.30-12.30, hvor flere end 200 fik smagt vores gourmetpizze. 

Vi glæder os meget til vores "Fynske eventyr", og ser frem til at byde folk indenfor i vores restaurant i Brandt's klædefabrik. 

Se livevideo fra åbningen via nedenstående link: https://www.facebook.com/pg/gormspizza/videos/?ref=page_internal
Gris pa gaflen

Vi er stolte over at præsentere vores nye pizzakort, der har beholdt mange af Gorm's klassikere, men samtidig indholder nye spændende innovative pizze. Kortet indeholder noget til enhver smag, uagtet om du er vegetar eller meatlover, traditionalist eller altid på udkig efter det sidste nye. 

Blandt de nye pizze er en vegetar pizza med søde kartofler og trøffelolie, en herrepizza med pulled pork, chili og grønkål, en forårspizza med lammepølse, æbler, knoldselleri og grønt samt flere andre. 

Du kan prøve vores nye pizze i alle Gorm's restauranter. Vi glæder os til at servere de nye pizze til dig! 

Se hele menukortet på restaurantsiderne, her på vores website.
I forbindelse med åbningen af den første Gorm’s restaurant vest for Storebælt, er Gorm Wisweh på udkig efter de bedste fynske råvarer til at sammensætte en lokalinspireret signaturpizza. Pizzaen bliver eksklusiv for Gorm’s i Odense, dermed skal folk besøge den seneste tilføjelse på den fynske gastronomiscene, for at smage signaturpizzaen.

Kender du en gårdbutik, der dyrker de bedste fynske asparges? Er dit lokale mejeri fynsk mester i rygeost? Eller er du sågar ”ham på den båååd der”, der fanger de bedste fisk? Så har du mulighed for at få indflydelse på, hvilke råvarer der skal pryde den fynsk inspirerede signaturpizza. Du nominerer dine favoritter ved at uploade et billede og beskrivelse af råvarerne på Instagram under #gormsiodense, eller ved at lave et Facebookopslag på siden ”Gorm’s pizza”, alternativt kan du sende en mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest d. 19. april 2017.

”Vi glæder os til at stifte bekendtskab med de lækreste fynske råvarer, så vi får lavet en signaturpizza, der repræsenterer det allerbedste fra hele Danmarks have. Igennem min opvækst har jeg været på mange familiebesøg på Fyn, men jeg er sikker på at eventyrøen gemmer på mange gastronomiske skatte, som jeg endnu ikke kender til”, udtaler Gorm Wisweh.

Nomineringerne slutter d. 19 april, hvorefter Gorm udvælger råvarerne og sammensætter en pizza, som vil være at finde på menukortet ved Gorm’s nye restaurant ved Brandts Klædefabrik.

Nu kan du blive pizzakonge i eget hjem, ligegyldigt om du bor i Helsingør eller Hanstholm. Vores frosne pizzadej har været i salg i over 140 COOP butikker, fordelt over hele landet, men desværre har vi erfaret at nogle er gået forgæves ned i deres lokale butik.  

Nu behøver du ikke længere at gå hjem fra indkøbsturen uden Gorm's frostdej, eftersom Coop.dk netop har sat vores pizzadej til salg. Dermed kan du glemme alt om at tænke på, hvor meget durummel der skal i dejen, eller hvor lang tid dejen skal hæve, alt det har vi eksperimenteret med i flere år, indtil vi fandt det ønskede udtryk. 

 

Køb vores frosne gourmetdej her - https://mad.coop.dk/frost#!/middagsretter/pizza?lastfacet=Level3Categories&p=5709625275057

Vores nye restaurant i Odense er den første vest for Storebælt, og restauranten åbner i de lokaler, som tidligere husede restauranten Lei:k.

Gorm's bliver dermed en del af restaurationslivet, der eksisterer omkring byens kulturelle centrum Brandts Klædefabrik. Med den centrale placering i Odenses latinerkvarter bliver Gorm's et oplagt sted at spise før en teaterforestilling eller en koncert.

Madscenen i Odense er i rivende udvikling, og der er øget fokus på kvalitetsmad. Den kvalitetsbevidste tankegang går hånd i hånd med de gode fynske råvarer, der i de senere år har høstet stor ros såvel nationalt som internationalt.

- Den øgede bevidsthed om kvalitet i lokalsamfundet er den primære årsag til, at vi har valgt at åbne i netop Odense. Vores gourmetpizza og madfilosofi passer perfekt til det kvalitetsbevidste odenseanske publikum, fortæller Gorm Wisweh.

Vi åbner inden sommerferien 2017, og glæder os helt vildt til at se dig. 

Se Gorm prøve kræfter med en fynsk inspireret brunsvigerpizza. Det er dog yderst tvivlsomt, at den kommer med på pizzakortet.

Mandag d. 20. februar kl. 18.45 fik en familie i Dragør sig en dejlig overraskelse, da Gorm bankede på døren med favnen fuld af pizze. 

Familien var de heldige vindere af Gorm's Facebook konkurrence, hvor der var sat 6 pizze og desserter på højkant. Se den glade familie blive overrasket af Gorm i videoen nedenunder.

Nu behøver du næsten ikke rejse dig fra sofaen længere, for at nyde Gorm's velkendte pizze. Fra torsdag d. 8. februar kan du få leveret Gorm's lækre pizze, desserter, klappere, kvalitets vin til detailpriser mm. til din hoveddør. Download vores nye app "Gorm's pizza" fra App store eller google play, for at sende Gorms løbesko på overarbejde.

Download til Iphone

Download til Android
Nyt fra Instagram @gormspizza

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.