Mandag d. 20. februar kl. 18.45 fik en familie i Dragør sig en dejlig overraskelse, da Gorm bankede på døren med favnen fuld af pizze. 

Familien var de heldige vindere af Gorm's Facebook konkurrence, hvor der var sat 6 pizze og desserter på højkant. Se den glade familie blive overrasket af Gorm i videoen nedenunder.

Nu behøver du næsten ikke rejse dig fra sofaen længere, for at nyde Gorm's velkendte pizze. Fra torsdag d. 8. februar kan du få leveret Gorm's lækre pizze, desserter, klappere, kvalitets vin til detailpriser mm. til din hoveddør. Download vores nye app "Gorm's pizza" fra App store eller google play, for at sende Gorms løbesko på overarbejde.

Download til Iphone

Download til Android
IMG 20170203 141738 8321


I forbindelse med Danmarks indsamlingen 2017 har vi i samarbejde med Morsø doneret en pizzaskole til 10 personer i eget hjem. Du har mulighed for at vinde dette gastronomiske eventyr, ved at sende en sms til 1212 med teksten "Super", og så deltager du i supertombolaen på DR.

Det store indsamlingsshow løber af stablen lørdag d. 4. februar kl. 19.00, hvor vinderne af præmierne bliver udtrukket. 

#Intetbarnmåsulte

Noget stort er på vej fra Gorm's, men vi røber ikke noget før

mandag d. 6. februar. Kan du gætte hvad det er?

 

Psst, du kan finde inspiration i videoen.Nu kan du blive pizzakonge i eget hjem med Gorm's økologiske gourmet pizzadej på frost.

Til alle med en travl hverdag, giver Gorm's i samarbejde med Kvickly, Super Brugsen og Dagli' Brugsen dig mulighed for at lave gourmetpizze derhjemme med vores nylancerede gourmet pizzadej. Du finder dejen i frostboksen i 140 butikker landet over. 

Læs mere om Gorm's opskrifter og find din nærmeste forhandler her.Nyt fra Instagram @gormspizza

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.