Gris pa gaflen

Vi er stolte over at præsentere vores nye pizzakort, der har beholdt mange af Gorm's klassikere, men samtidig indholder nye spændende innovative pizze. Kortet indeholder noget til enhver smag, uagtet om du er vegetar eller meatlover, traditionalist eller altid på udkig efter det sidste nye. 

Blandt de nye pizze er en vegetar pizza med søde kartofler og trøffelolie, en herrepizza med pulled pork, chili og grønkål, en forårspizza med lammepølse, æbler, knoldselleri og grønt samt flere andre. 

Du kan prøve vores nye pizze i alle Gorm's restauranter. Vi glæder os til at servere de nye pizze til dig! 

Se hele menukortet på restaurantsiderne, her på vores website.
I forbindelse med åbningen af den første Gorm’s restaurant vest for Storebælt, er Gorm Wisweh på udkig efter de bedste fynske råvarer til at sammensætte en lokalinspireret signaturpizza. Pizzaen bliver eksklusiv for Gorm’s i Odense, dermed skal folk besøge den seneste tilføjelse på den fynske gastronomiscene, for at smage signaturpizzaen.

Kender du en gårdbutik, der dyrker de bedste fynske asparges? Er dit lokale mejeri fynsk mester i rygeost? Eller er du sågar ”ham på den båååd der”, der fanger de bedste fisk? Så har du mulighed for at få indflydelse på, hvilke råvarer der skal pryde den fynsk inspirerede signaturpizza. Du nominerer dine favoritter ved at uploade et billede og beskrivelse af råvarerne på Instagram under #gormsiodense, eller ved at lave et Facebookopslag på siden ”Gorm’s pizza”, alternativt kan du sende en mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest d. 19. april 2017.

”Vi glæder os til at stifte bekendtskab med de lækreste fynske råvarer, så vi får lavet en signaturpizza, der repræsenterer det allerbedste fra hele Danmarks have. Igennem min opvækst har jeg været på mange familiebesøg på Fyn, men jeg er sikker på at eventyrøen gemmer på mange gastronomiske skatte, som jeg endnu ikke kender til”, udtaler Gorm Wisweh.

Nomineringerne slutter d. 19 april, hvorefter Gorm udvælger råvarerne og sammensætter en pizza, som vil være at finde på menukortet ved Gorm’s nye restaurant ved Brandts Klædefabrik.

Nu kan du blive pizzakonge i eget hjem, ligegyldigt om du bor i Helsingør eller Hanstholm. Vores frosne pizzadej har været i salg i over 140 COOP butikker, fordelt over hele landet, men desværre har vi erfaret at nogle er gået forgæves ned i deres lokale butik.  

Nu behøver du ikke længere at gå hjem fra indkøbsturen uden Gorm's frostdej, eftersom Coop.dk netop har sat vores pizzadej til salg. Dermed kan du glemme alt om at tænke på, hvor meget durummel der skal i dejen, eller hvor lang tid dejen skal hæve, alt det har vi eksperimenteret med i flere år, indtil vi fandt det ønskede udtryk. 

 

Køb vores frosne gourmetdej her - https://mad.coop.dk/frost#!/middagsretter/pizza?lastfacet=Level3Categories&p=5709625275057

Vores nye restaurant i Odense er den første vest for Storebælt, og restauranten åbner i de lokaler, som tidligere husede restauranten Lei:k.

Gorm's bliver dermed en del af restaurationslivet, der eksisterer omkring byens kulturelle centrum Brandts Klædefabrik. Med den centrale placering i Odenses latinerkvarter bliver Gorm's et oplagt sted at spise før en teaterforestilling eller en koncert.

Madscenen i Odense er i rivende udvikling, og der er øget fokus på kvalitetsmad. Den kvalitetsbevidste tankegang går hånd i hånd med de gode fynske råvarer, der i de senere år har høstet stor ros såvel nationalt som internationalt.

- Den øgede bevidsthed om kvalitet i lokalsamfundet er den primære årsag til, at vi har valgt at åbne i netop Odense. Vores gourmetpizza og madfilosofi passer perfekt til det kvalitetsbevidste odenseanske publikum, fortæller Gorm Wisweh.

Vi åbner inden sommerferien 2017, og glæder os helt vildt til at se dig. 

Se Gorm prøve kræfter med en fynsk inspireret brunsvigerpizza. Det er dog yderst tvivlsomt, at den kommer med på pizzakortet.

Mandag d. 20. februar kl. 18.45 fik en familie i Dragør sig en dejlig overraskelse, da Gorm bankede på døren med favnen fuld af pizze. 

Familien var de heldige vindere af Gorm's Facebook konkurrence, hvor der var sat 6 pizze og desserter på højkant. Se den glade familie blive overrasket af Gorm i videoen nedenunder.

Nu behøver du næsten ikke rejse dig fra sofaen længere, for at nyde Gorm's velkendte pizze. Fra torsdag d. 8. februar kan du få leveret Gorm's lækre pizze, desserter, klappere, kvalitets vin til detailpriser mm. til din hoveddør. Download vores nye app "Gorm's pizza" fra App store eller google play, for at sende Gorms løbesko på overarbejde.

Download til Iphone

Download til Android
IMG 20170203 141738 8321


I forbindelse med Danmarks indsamlingen 2017 har vi i samarbejde med Morsø doneret en pizzaskole til 10 personer i eget hjem. Du har mulighed for at vinde dette gastronomiske eventyr, ved at sende en sms til 1212 med teksten "Super", og så deltager du i supertombolaen på DR.

Det store indsamlingsshow løber af stablen lørdag d. 4. februar kl. 19.00, hvor vinderne af præmierne bliver udtrukket. 

#Intetbarnmåsulte

Noget stort er på vej fra Gorm's, men vi røber ikke noget før

mandag d. 6. februar. Kan du gætte hvad det er?

 

Psst, du kan finde inspiration i videoen.Nu kan du blive pizzakonge i eget hjem med Gorm's økologiske gourmet pizzadej på frost.

Til alle med en travl hverdag, giver Gorm's i samarbejde med Kvickly, Super Brugsen og Dagli' Brugsen dig mulighed for at lave gourmetpizze derhjemme med vores nylancerede gourmet pizzadej. Du finder dejen i frostboksen i 140 butikker landet over. 

Læs mere om Gorm's opskrifter og find din nærmeste forhandler her.Nyt fra Instagram @gormspizza

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.