Når vi tirsdag d. 27. februar kl. 11.30, slår dørene op til vores nye restaurant i Aarhus, bliver det med et brag af en pizzafest, hvor de første 100 gæster bliver forkælet med gratis pizza.

”For os er det altid en festdag, når vi åbner en ny restaurant. Derfor inviterer vi alle lokale til åbningsfest, hvor vi deler gratis pizza ud til de 100 første gæster.”, siger den festberedte pizzamager Gorm Wisweh.

Gorm’s og smilets by

Det er ingen hemmelighed at vi en længere periode, har ledt efter lokaler i den jyske hovedstad. Derfor er det naturligvis en spændt direktør, der ser frem til at åbne den første Gorm’s restaurant i Jylland.

”Vi glæder os rigtigt meget til at kunne byde aarhusianerne på sprøde pizze i en hyggelig restaurant og til at blive en del af det lokale liv i Jægergårdsgade. Selvom vi er en kæde, gør vi enormt meget ud af at forstå, hvordan vi bliver en del af det lokale liv. Det vil kunne mærkes allerede fra åbningsdagen, hvor man kan bestille en special Aarhus pizza, der kun bliver solgt i smilets by” udtaler direktør Anders Kjørup.

Autentisk Gorm’s stemning – Nu også med brunch

Den nye restaurant er indrettet i bedste Gorm’s stil, hvor de op til 100 siddende gæster kan lade skuldrene falde i de hyggelige og afslappende rammer, som man kender fra vores restauranter i Odense og København.

”Hos Gorm’s har vi en speciel ånd, som kommer til udtryk i den uformelle indretning, der er med til at skabe en familiær stemning omkring bordene, hvor man deler pizze og antipasti på kryds og tværs. Aarhusianerne kan i øvrigt, se frem til brunch hos Gorm’s i weekenderne, da vores Aarhus restaurant, bliver den første der tilbyder brunch ala Gorm’s, hvor man udover brunch klassikerne selvfølgelig får pizza til man segner”, udtaler Gorm Wisweh.

Tilmeld dig åbningsfesten her.
Traditionen tro kører Danmarks indsamlingen i disse dage på DR, hvor P3 hver dag skraber penge sammen til det gode formål, inden vinderen af supertombolaen bliver trukket til det store indsamlingsshow på DR1 lørdag aften. 

I år går overskuddet fra indsamlingen til børn uden hjem i verdens fattigste lande. "Jeg har selv oplevet ekstrem fattigdom igennem mine rejser med Care Denmark til Afrika, og derfor er det vigtigt for os, at være med til at gøre en forskel. Derfor har vi doneret en pizzaskole til supertombolaen, hvor den heldige vinder kan invitere 14 gæster med til en aften i pizzaens tegn" siger Gorm Wisweh. 

Køb et lod til supertombolaen her https://www.dr.dk/event/danmarksindsamling/saadan-donerer-du-penge-til-danmarks-indsamling

Er du mere til en aften med pizza og politik, kan du byde på vores politikermiddag med Morten Løkkegaaard eller Uffe Elbæk. 

Italienertæv med Uffe Elbæk
http://www.lauritz.com/da/auktion/middag-med-uffe-elbaek-paa-gorm-s-i-nyhavn-koebenhavn-til-f/i4898633/

Italienertæv med Morten Løkkegaard
http://www.lauritz.com/da/auktion/frokost-med-morten-loekkegaard-paa-gorm-s-i-magstraede-koebenha/i4898630/


Bare fordi vi skal være sunde efter alt julesulet, betyder det ikke at du ikke kan spise lidt god pizza i ny og næ!...

 

I hele januar kan du nu gøre alle vores pizzaer en tand sundere ved at vælge vores nye fuldkornsbund. Mere brødsmag, mere fuldkorn, flere fibre. Det bliver julemaven glad for!

Ligesom i de første spæde pizzaår i Gorm’s giver vi dig nu valget mellem vores almindelige sprøde bund og en fuldkornsbund lavet på rugmel, ølandshvede og fuldkornsdurum. Pssst… vi har natuligvis altid vores glutenfribund hvis du helt vil undgå de ”farlige” kulhydrater og den har vi hele året rundt.

Vores personale har arbejdet hårdt igennem hele året, og derfor får de lov til at hvile pizzaspaden lidt mellem jul og nytår. 

 

De specielle jule åbningstider er som følger:

Amagerbrogade
Lukket d. 24. 25. og 31. december 
26. december 17.00 - 21.30
1. januar 14.00 - 21.30 

Field's
Lukket d 24. 25. og 26. december
31. december 11.00 - 15.00 
1. januar 15.00 - 21.30

Fisketorvet
Lukket 24. 25. og 26. december
31. december 11.00 - 15.00
1. januar 14.00 - 20.30

Magstræde
Lukket 23. 24. 25. 26 og 31. december samt 1. januar 

Nyhavn
Lukket 24. 25. 26 og 31. december samt 1. januar

Odense 
Lukket 24. 25. 26. og 31. december samt 1. januar

Tivoli 
24. december 11.00 - 17.00
31. december 11.00 - 00.30

Torvehallerne 
Lukket 24. 25. og 26. december samt 1. januar 
31. december 10.00 - 15.00 


Vi har længe haft et godt øje til Aarhus, og nu er aftalen om en restaurant på Jægergårdsgade faldet på plads. Samtidig har vi fået en fantastisk placering på Torvet i Kolding. De to jyske restauranter skal gerne blive afsæt for flere Gorm’s Pizza i det jyske.

- Vi har ledt efter egnede lokaler på den rigtige adresse i Aarhus i snart to år, hvor vi har været i dialog med flere udlejere om mulige placeringer, ligesom vi har fået spørgsmål fra aarhusianere, der vil vide, hvornår vi kommer. Derfor er det en kæmpe lettelse, at vi nu endelig har fundet de rette lokaler. Samtidig er det gået stærkt i Kolding, hvor vi får en super placering på torvet, siger Anders Kjørup, der er administrerende direktør i Gorm’s Pizza.

Vigtigt at falde til lokalt
Vi rykker ind på adressen Jægergårdsgade 6, hvor den ambitiøse restaurant Sårt hidtil har holdt til. Anders Kjørup forventer at kunne byde aarhusianerne på sprøde pizze fra en gang i det tidlige forår 2018. Mens det har trukket ud med at finde et egnet sted i Aarhus, er det omvendt gået stærkt i Kolding. Her forventer Gorm’s Pizza at åbne en restaurant i en tidligere bankfilial på torvet for foden af Koldinghus ligeledes i starten af foråret.

- Vi har fået to supergode placeringer i Kolding og Aarhus og samlet set et stærkt brohoved til flere restauranter i Jylland. Vi vil gerne forgrene os videre ud i Jylland, hvor der er mange muligheder. Men vi går ydmygt til værks og er meget optaget af at åbne de rigtige steder, i de rette lokaler og ikke mindst falde til lokalt. Vi er en kæde, men gør enormt meget ud af at forstå, hvem vi er landet hos, og hvordan vi bliver en del af det lokale byliv, siger Anders Kjørup.

Vokseværk
Vi har siden den første restaurant åbnede i Magstræde i 2008 åbnet syv spisesteder, senest i Tivoli Food Hall. Udover de otte danske restauranter har vi som bekendt også to filialer i Japan. Planen er at åbne flere restauranter i Jylland, men der drømmes også om flere restauranter i udlandet.
Kalenderen viser stadigvæk november, men hos Gorm’s nyåbnede restaurant i Tivoli Food Hall begynder gaveregnen allerede på fredag kl. 14.00, når vi deler 100 gratis julepizze ud.

Den bornholmske pizzasnedker har været i det kreative værksted, og skabt en pizza, der består af det allerbedste fra julemiddagen med et tvist ala Gorm. ”Julen er lige om hjørnet og alt den dejlige julemad vi kender så godt, bliver ofte serveret på samme måde år efter år. Derfor vil vi gerne vise Hr. Og Fru Danmark, at man sagtens kan bryde lidt med traditionerne, og skabe fantastiske juleretter på nye måder” udtaler Gorm Wisweh.

Få en forsmag på Tivolis jul

De 100 pizze bliver serveret dagen før Tivoli slår dørene op til deres stemningsfyldte ”Jul i Tivoli”, og på den måde fungerer det som en forsmag på julesæsonen i den gamle forlystelsespark. ”Jul i Tivoli har en helt særlig plads i mange danskers hjerter, og det er ikke tilfældigt, at det er netop vores restaurant i Tivoli der deler de 100 gratis julepizze ud. Vi glæder os helt vildt til at blive en del af Tivolis jul, og til at se jer på fredag kl. 14.00, når den står på gratis pizza til de hurtige” lyder opfordringen fra Gorm.

Kan du ikke nå at svinge vejen forbi Tivoli Food Hall på fredag, skal du ikke fortvivle eftersom julepizzaen bliver en fast bestanddel af menukortet i alle Gorm’s restauranter i resten af 2017.

Som noget helt nyt kan du nyde Gorm's velkendte kvalitets pizze og salater til nedsat pris i frokostpausen. 


I vores restauranter i Field's, Fisketorvet, Nyhavn, Magstræde, Odense og på Amagagerbrogade tibyder vi nu alle hverdage indtil kl. 16.00 vores gourmetpizze i et prisleje mellem 75 kr. og 85 kr. 

 

"Vi ønsker at alle skal have mulighed for at smage vores pizzaer ligegyldigt om man er studerende, pensionist eller direktør. Derfor har vi valgt at sænke priserne til frokost, så det økonomisk virker mere overskueligt at få en god pizza i en hurtig frokostpause. Vi glæder os til at sprede endnu mere pizzalove til frokost end tidligere, og håber at se en masse nye ansigter i restauranterne", siger indehaver og pizzasnedker Gorm Wisweh. 

Nu kan du blive pizzakonge i eget hjem med Gorm's økologiske gourmet pizzadej på frost.

Til alle med en travl hverdag, giver Gorm's i samarbejde med Super Brugsen dig mulighed for at lave gourmetpizze derhjemme med vores gourmet pizzadej. Du finder dejen i frostboksen i alle Super Brugsen butikker i Danmark fra uge 43. 

Læs mere om Gorm's opskrifter her,

eller bestil Gorm's dej online her.Pizzaleaks har infiltreret Gorm’s overvågningskameraer, og har fundet frem til nogle af Gorm’s hemmeligheder, som løbende vil blive delt på Facebook @gormspizza. Første leak er en opskrift på tomatsovs, som du kan finde her.
Fredag d. 25. August fra kl. 11.00 – 14.00 laver Gorm’s pladsen ved Torvehallerne om til et Italiensk pizzeria fyldt med fremtidens pizzaolier, når pizzasnedkerne inviterer en 1. Klasse og en 4. Klasse til pizzaskole.

Eventen arrangeres i samarbejde med Torvehallerne, og er en del af den populære madfestival Copenhagen cooking, hvor der i år er særligt fokus på den næste generation.

”Det er vigtig for os, at den næste generation lærer at smage på maden, og får forståelse for hvordan man kan lege med de forskellige smage, så de får øjnene op for at en pizza er mere end blot tomat, skinke og ost” udtaler Gorm Wisweh, der er medejer og stifter af den populære pizzakæde.

Pizzaskolen kommer til at foregå i et festtelt, hvor børnene sammensætter deres pizze i samarbejde med Gorm’s dygtige pizzaolier inden de bliver varmet i brændefyrede Morsø ovne, der giver pizzaerne en helt unik smag og sprød bund.

Nyt fra Instagram @gormspizza

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.