Vi har længe haft et godt øje til Aarhus, og nu er aftalen om en restaurant på Jægergårdsgade faldet på plads. Samtidig har vi fået en fantastisk placering på Torvet i Kolding. De to jyske restauranter skal gerne blive afsæt for flere Gorm’s Pizza i det jyske.

- Vi har ledt efter egnede lokaler på den rigtige adresse i Aarhus i snart to år, hvor vi har været i dialog med flere udlejere om mulige placeringer, ligesom vi har fået spørgsmål fra aarhusianere, der vil vide, hvornår vi kommer. Derfor er det en kæmpe lettelse, at vi nu endelig har fundet de rette lokaler. Samtidig er det gået stærkt i Kolding, hvor vi får en super placering på torvet, siger Anders Kjørup, der er administrerende direktør i Gorm’s Pizza.

Vigtigt at falde til lokalt
Vi rykker ind på adressen Jægergårdsgade 6, hvor den ambitiøse restaurant Sårt hidtil har holdt til. Anders Kjørup forventer at kunne byde aarhusianerne på sprøde pizze fra en gang i det tidlige forår 2018. Mens det har trukket ud med at finde et egnet sted i Aarhus, er det omvendt gået stærkt i Kolding. Her forventer Gorm’s Pizza at åbne en restaurant i en tidligere bankfilial på torvet for foden af Koldinghus ligeledes i starten af foråret.

- Vi har fået to supergode placeringer i Kolding og Aarhus og samlet set et stærkt brohoved til flere restauranter i Jylland. Vi vil gerne forgrene os videre ud i Jylland, hvor der er mange muligheder. Men vi går ydmygt til værks og er meget optaget af at åbne de rigtige steder, i de rette lokaler og ikke mindst falde til lokalt. Vi er en kæde, men gør enormt meget ud af at forstå, hvem vi er landet hos, og hvordan vi bliver en del af det lokale byliv, siger Anders Kjørup.

Vokseværk
Vi har siden den første restaurant åbnede i Magstræde i 2008 åbnet syv spisesteder, senest i Tivoli Food Hall. Udover de otte danske restauranter har vi som bekendt også to filialer i Japan. Planen er at åbne flere restauranter i Jylland, men der drømmes også om flere restauranter i udlandet.
Kalenderen viser stadigvæk november, men hos Gorm’s nyåbnede restaurant i Tivoli Food Hall begynder gaveregnen allerede på fredag kl. 14.00, når vi deler 100 gratis julepizze ud.

Den bornholmske pizzasnedker har været i det kreative værksted, og skabt en pizza, der består af det allerbedste fra julemiddagen med et tvist ala Gorm. ”Julen er lige om hjørnet og alt den dejlige julemad vi kender så godt, bliver ofte serveret på samme måde år efter år. Derfor vil vi gerne vise Hr. Og Fru Danmark, at man sagtens kan bryde lidt med traditionerne, og skabe fantastiske juleretter på nye måder” udtaler Gorm Wisweh.

Få en forsmag på Tivolis jul

De 100 pizze bliver serveret dagen før Tivoli slår dørene op til deres stemningsfyldte ”Jul i Tivoli”, og på den måde fungerer det som en forsmag på julesæsonen i den gamle forlystelsespark. ”Jul i Tivoli har en helt særlig plads i mange danskers hjerter, og det er ikke tilfældigt, at det er netop vores restaurant i Tivoli der deler de 100 gratis julepizze ud. Vi glæder os helt vildt til at blive en del af Tivolis jul, og til at se jer på fredag kl. 14.00, når den står på gratis pizza til de hurtige” lyder opfordringen fra Gorm.

Kan du ikke nå at svinge vejen forbi Tivoli Food Hall på fredag, skal du ikke fortvivle eftersom julepizzaen bliver en fast bestanddel af menukortet i alle Gorm’s restauranter i resten af 2017.

Som noget helt nyt kan du nyde Gorm's velkendte kvalitets pizze og salater til nedsat pris i frokostpausen. 


I vores restauranter i Field's, Fisketorvet, Nyhavn, Magstræde, Odense og på Amagagerbrogade tibyder vi nu alle hverdage indtil kl. 16.00 vores gourmetpizze i et prisleje mellem 75 kr. og 85 kr. 

 

"Vi ønsker at alle skal have mulighed for at smage vores pizzaer ligegyldigt om man er studerende, pensionist eller direktør. Derfor har vi valgt at sænke priserne til frokost, så det økonomisk virker mere overskueligt at få en god pizza i en hurtig frokostpause. Vi glæder os til at sprede endnu mere pizzalove til frokost end tidligere, og håber at se en masse nye ansigter i restauranterne", siger indehaver og pizzasnedker Gorm Wisweh. 

Nu kan du blive pizzakonge i eget hjem med Gorm's økologiske gourmet pizzadej på frost.

Til alle med en travl hverdag, giver Gorm's i samarbejde med Super Brugsen dig mulighed for at lave gourmetpizze derhjemme med vores gourmet pizzadej. Du finder dejen i frostboksen i alle Super Brugsen butikker i Danmark fra uge 43. 

Læs mere om Gorm's opskrifter her,

eller bestil Gorm's dej online her.



Pizzaleaks har infiltreret Gorm’s overvågningskameraer, og har fundet frem til nogle af Gorm’s hemmeligheder, som løbende vil blive delt på Facebook @gormspizza. Første leak er en opskrift på tomatsovs, som du kan finde her.
Fredag d. 25. August fra kl. 11.00 – 14.00 laver Gorm’s pladsen ved Torvehallerne om til et Italiensk pizzeria fyldt med fremtidens pizzaolier, når pizzasnedkerne inviterer en 1. Klasse og en 4. Klasse til pizzaskole.

Eventen arrangeres i samarbejde med Torvehallerne, og er en del af den populære madfestival Copenhagen cooking, hvor der i år er særligt fokus på den næste generation.

”Det er vigtig for os, at den næste generation lærer at smage på maden, og får forståelse for hvordan man kan lege med de forskellige smage, så de får øjnene op for at en pizza er mere end blot tomat, skinke og ost” udtaler Gorm Wisweh, der er medejer og stifter af den populære pizzakæde.

Pizzaskolen kommer til at foregå i et festtelt, hvor børnene sammensætter deres pizze i samarbejde med Gorm’s dygtige pizzaolier inden de bliver varmet i brændefyrede Morsø ovne, der giver pizzaerne en helt unik smag og sprød bund.
Det velansete online rejsemagasin Culture Trip har været et smut forbi København. I den forbindelse besøgte de Gorm's i Magstræde, og vi er stolte over at have fået en plads på listen over anbefalede spisesteder.

Læs artiklen her.
KOK MED CATERING ERFARING TIL STORT PROFFESIONELT KØKKEN

GORM’s søger en kok til vores store dejlige køkken i Herlev. Her arbejder vi med håndplukkede råvarer og løser cateringopgaver for både private og firmaer, samt laver en masse sjove events.

Arbejdstid: Dagtimerne 8-16 samt hver anden/tredje weekend

Lokation: Herlev

Jobtype: Kok

Ansøgningsfrist: Vi søger løbende flere kolleger

Tiltrædelse: snarest

Vi glæder os til at byde en uddannet, ukrukket og særdeles omgængelig cateringkok velkommen på vores hold af dygtige og skæve kokke og køkkenassistenter, som alle brænder for kvalitet og smag i maden.

Vi elsker mennesker med høj energi og grundigt kendskab til kokkefaget. Hos Gorm’s importerer vi selv vores egne råvarer, og vi er meget inspireret af Italiens rustikke madtraditioner. Vi går meget op i, at alt hvad vi laver, skal gi’ alle som spiser vores mad, lyst til at spise endnu mere af vores mad.

Som ansat i Gorm’s, får du en dynamisk arbejdsplads med skøre kolleger og masser af humor. Du skal finde ro i at arbejde med faste rammer og sørge for høj kvalitet fra start til slut. Uhøjtidelighed og kvalitet gennemsyrer alt, hvad der har med Gorm’s at gøre.

Den ideelle kandidat er selvkørende i køkkenet, har erfaring med catering, forstår at tage ansvar, lægger stor stolthed i det, han/hun sender videre i Gorm’s kæden, kan arbejde i hold med alle slags mennesker og har et højt energi niveau, selv når tingene strammer til i travle perioder. (Det er et krav at du kan læse og forstå dansk.)

Vil du høre mere? Så ring til Louise på 40191817. Eller send en kortfattet ansøgning og CV til . Vi indkalder til samtaler løbende, og vi glæder os til at høre fra dig.

Skriv til: – mærk mailen ’Catering kok’
I forbindelse med Copenhagen Cooking vil vi i samarbejde med Tovehallerne og HAV lave Israels plads om til en Italiensk pizzaskole ala Gorm, hvor der kommer fokus på læring og innovative pizze med bl.a. friske fisk fra HAV. 

Fredag aften forvandler vi nemlig pladsen til et pizzeria, og inviterer dig med i køkkenet. 

Lær om Italiens fladeste og mest populære spise, mens du sætter tænderne i en let omgang antipasti, inden du selv trækker i arbejdstøjet. Lav din egen tomatsovs, og top Gorm’s berømte pizzabunde med dit favoritfyld, og sæt tænderne i dem bagefter. Du behøver ikke at være bekymret, for at du går sulten derfra, da Gorm’s holder ild i pizzaovnene indtil I ikke kan spise mere. Derudover vil der blive serveret dejlig Italiensk vin til maden, så der opnås den autentiske stemning, man kender fra italienske ”family style” middage. 


Udover at lære om de italienske pizzatraditioner, vil du få mulighed for at lave pizze med spræl i, da HAV stiller de bedste råvarer fra havet til rådighed. Pizzasnedker Gorm Wisweh har en mission om, at få danskerne til at spise mere fisk, hvilket blandt andet kommer til udtryk i TV programmet ”Vild med fisk” på DR2. Derfor har Gorm inviteret sin gode ven Henri Lee fra HAV med i køkkenet, så du kan få inspiration til at tage fiskepizze til et helt nyt niveau.

Læs mere om vores samarbejdspartner HAV her.
Køb billet til den unikke pizzaskole her.
Napoli er kendt som pizzaens vugge, Chicago som byen hvor deep-pan blev opfundet og nu kan Amager også bryste sig af at have fået deres egen pizza. Den nye pizza kan smages fra tirsdag d. 27. juni, når Gorm’s på Amagerbrogade 82 serverer deres nye ”Ama’r Halshug” pizza for første gang. Pizzaens fyld og navn er fundet igennem en Facebook konkurrence, hvor folk har budt ind med deres idéer til en ægte Amager pizza.

”Pizzaen symboliserer noget af det moderne ved Amager, samtidig med at den har et skævt tvist, hvilket var præcis det udtryk vi ledte efter i vores Facebook konkurrence” udtaler pizzasnedker og idémand Gorm Wisweh.

Såfremt du vil prøve kræfter med den nye Amagerpizza med tomat, mozzarella, hvide asparges, grønne asparges, oksetværreb, rucola, jordbær og balsamicoglace, skal du skynde dig ned til Gorm’s på Amagerbrogade 82, der som den eneste restaurant, der sælger pizzaen sommeren over.

Nyt fra Instagram @gormspizza

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.