Book bord ved Gorm's i Field's

Book bord ved vores restaurant ved Field's.


På Royal Arena aftener varmer vi op med god stemning, musik, lækker mad, cocktails og fadøl. I kan reservere bord fra 17-18.30 eller fra 18.30 -20.00 På disse aftener har vi sammensat en lækker og spændende pizza- og antipastibuffet "Tævbuffet" til 195 kr., som vil være den eneste valgmulighed for køb af mad.

Vores tævbuffet indeholder selvfølgelig vores lækre gourmetpizze ad libitum som serveres som buffet. Derudover vil vi løbende servere forskellige lækre antipastiretter ved bordene. Både vores pizze og antipasti er lavet af de bedste råvarer udvalgt og importeret fra vores lokale leverandører i Italien.

Via linket ovenfor kan du reservere bord til dage med Royal Arena arrangementer, hvor vi kører med Tæv-buffet. Er det ikke muligt at reservere denne dag, er der ikke Royal Arena arrangement og Tæv-buffet og du skal derfor bestille via linket nedenfor.

Ved selskaber over 6 personer bedes I kontakte vores restaurantchef Helle helle@gormspizza.dk

Selskaber over 6 personer?
Skriv til vores restaurantchef Helle
helle@gormspizza.dk

Vi gør opmærksom på, at vores restaurant er delt op i flere niveauer, så jeres pladser vil kunne blive ved helt almindelige borde, omkring langborde, vinduespladser ved siden af hinanden eller pladser ved siden af hinanden i vores auditorium.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.